Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fortuna için geri sayım başladı: Başkan Tutdere, incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yarın (2 Ekim) açılışı yapılacak olan Fortuna Cafe Restoran ve Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere,

Başkan Tutdere, belediyenin ilgili birim müdürleri ile birlikte 2 Ekim Çarşamba günü Millet Bahçesi içerisinde açılacak olan tesisin son durumu hakkında bilgi aldı.

370 metrekarelik alanda, 140 metrekaresi kapalı olarak inşa edilen ve içerisinde cafe ve restoranın yanı sıra basketbol sahası, halı saha, voleybol sahası, dinlenme alanları ve çocuk oyun parkı bulunan  modern tesisin, şehrin sosyal ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere tasarlandığını belirten Başkan Tutdere, “6 Şubat depremleri sonrası şehrimizde sosyal alanların zarar görmesiyle halkımızın dinlenme, sosyalleşme ve spor yapma ihtiyaçlarını karşılayacak mekanlar için çalışmalarımıza hız verdik. Fortuna Cafe Restoran ve Sosyal Tesisleri, hem ailelerin hem de gençlerin kaliteli zaman geçirebileceği bir alan olarak şehrimize önemli katkılar sağlayacak.” diye konuştu.

Başkan Tutdere, açılışa tüm Adıyaman halkını davet ederek, “Deprem sonrası kentimizde sosyal ve spor tesislerine duyulan büyük ihtiyacı karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tesis, ailelerin zaman geçirebileceği, spor yapabileceği ve dinlenebileceği bir merkez olacak.” ifadelerini kullandı.