GADER’de çiğköfteli toplantı

  Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetişin’de katıldığı toplantıda misafirlere çiğköfte ikramı yapıldı. Çoğunluğu öğrenci ve velilerin oluşturduğu toplantıda konuşan Yetiş, “Çocuklarımız önce kendilerine sonra illerine ,ilçelerine, ülkesine ve dünyasına faydalı olmak için yetişmeliler.” dedi. Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş şöyle konuştu. “Öncelikle GADER Başkanı ve  yönetimine beni davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Benim aslında şu […]

 
Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetişin’de katıldığı toplantıda misafirlere çiğköfte ikramı yapıldı. Çoğunluğu öğrenci ve velilerin oluşturduğu toplantıda konuşan Yetiş, “Çocuklarımız önce kendilerine sonra illerine ,ilçelerine, ülkesine ve dünyasına faydalı olmak için yetişmeliler.” dedi.
Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş şöyle konuştu. “Öncelikle GADER Başkanı ve  yönetimine beni davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Benim aslında şu anda Ankara’da olmam gerekiyor. Fakat siz sevgili öğrenci ve hemşerilerimizle buluşacağım için buraya geldim ve iyiki de gelmişim. 
Değerli basın mensupları ve kıymetli öğrenciler. Biliyoruz ki Adıyaman mevcut nüfusu kadar İstanbul ve çevre illerde de yani Adıyaman dışındada yaşıyorlar. Adıyamanlıya yakışır şekilde yaşıyorlar ve yaşamalılarda. Buna GADER gibi STK temsilcileri öncülük ediyorlar. Birinci dünya savaşında insanlığı nasıl bozarız, bertaraf ederiz diye çalışıyor ve çabalıyorlardı ve şu kararı alıyorlar. Gençlere hatta tüm İstanbul sokaklarına bedava içki dağıtma kararı! Anlaşılıyor ki batı dünyası sadece dünyayı istiyor fakat biz önce ahiretimizi sonra günümüzü düşünmeliyiz. Çocuklarımız önce kendilerine sonra illerine ,ilçelerine, ülkesine ve dünyasına faydalı olmak için yetişmelilerdir.
Değerli hemşerilerim sizlerin Adıyamanımızdan beklentileri vardır. Buradan oraya oradanda buraya geliş gidişler olamalıdır diye düşünüyorum. Şunu da belirtmem gerekir ki, Adıyamanlı nereye giderse gitsin sürekli barışı, güvenliği ve huzuru getirmelidir. Ben bu duygu ve düşüncelerle bu pazar günü burayı hınca hınç dolduran hemşerilerimiz ve öğrencilerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. Öğrenci ve velilerden oluşan yaklaşık 200 kişiye çiğ köfte ve ayran ikramı yapıldı. 
 

Exit mobile version