Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik ve Spor Bakanlıgından Erdemoglu’na büyük jest

  Adıyaman Gençlik ve

 

Adıyaman Gençlik ve spor il müdürlüğünün isteği üzerine Bakanlık, Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ismini stadyumda yaşatacak.
Geçtiğimiz hafta sonu Besni’ye gelerek Merinos A.Ş. Başkan yardımcısı Ali Erdemoğlu ile görüşen Gençlik ve Spor Adıyaman İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Erdemoğlu ailesinin Besni’de spora büyük desteklerinin olduğunu söyledi.
Bağcı; “Bakanlığımızın bizden bölgelerine emeği geçmiş vatandaşların isimlerini stadyumlara vermeyi istemesi üzerine Besni’de de en uygun kişinin spora da büyük yardımları bulunan Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ismi üzerinde mutabık kaldık. Erdemoğlu ailesine bu konuda teklifte bulunduk. Onlarda bizi kırmadılar ve “Merinos Mehmet Erdemoğlu Stadyumu” ismini bakanlığımıza sunduk.
Erdemoğlu ailesinin faaliyetlerimize desteği çok büyüktür. Sizlere teşekkür ediyoruz. Stadımıza Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun isimini vermekten bizde büyük onur duyuyoruz.” dedi.
Hayır yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek yıllar önce Besni Şehir Stadyumunun zeminin suni çim ile kaplatan Erdemoğlu ailesi Besni sporuna büyük bir katkı yapmıştı.
Bağcı’nın ardında konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Gençlik ve spor bakanlığına teşekkür eden Ali Erdemoğlu şunları söyledi. “Sağ olsunlar Müdür bey bizi bu konuda onure ettiler. Stadyuma merhum babam Mehmet Erdemoğlu ismini vermek istediğini söylediler. Bizde babamın ismini ömür boyu yaşatmak için bu isim olarak adlandırılmış olan Merinos Mehmet Erdemoğlu stadyumu olarak bu ismi kendilerinden rica ettik. Kendilerine bu konuda teşekkür ederiz.”
İşlemlerin bitirilmesi durumunda, 27 Nisan’da Adıyaman’a gelmesi beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılınç’ın da katılacağı törende Stadyumun açılışının yapılması bekleniyor.