Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gölbaşı yolunda kaza: 5 yaralı

Bu haberin fotoğrafı yok

Besni’den Gölbaşı istikametine giden 33 ATA 78 plaklı otomobil Hamzıyan mevkiinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.
Bir ağacın gövdesine çarparak durabilen araçta bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine çağrılan Ambulanslarla yaralılar Besni Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldılar.
Kaza, sonrasında kazazedeler bir çok keskin virajın bulunduğu yolun kazaya neden olduğunu iddia ederek suçu yol da olduğunu belirtip, “Bu yollarda kazalar çok oldu. Özellikle Burunçayır mevkindeki o köprünün düzeltilmesi yada yeniden yapılmasını istiyoruz. Ve Besni Gölbaşı arasında çok keskin virajlar var. Çok sayıda arkadaşımız bu virajlarda can kaybına ve mal kaybına uğradı. İlgililerden biran önce bu yolların yapılmasını istiyoruz.” dediler.
Yollardaki yamalardan şikayetçi olan bir diğer kazaze ise, “Avrupaya gidin yollarda 1 tane yama varmıdır. Ama bizim Türkiyemizde genelde hep yama vardır. Karayolunda yama diye bir şey olurmu ya. Karayolları yetkililerine bunu söyleyin. Gelsinlerde buranın halini görsünler. Bu virajda gidilirmi.” dedi.
Besni Gölbaşı arası bağlantı yolunda bir kaç hafta önce karayolları tarafından yama çalışmasına başlanmış ancak yarım bırakılmıştı. Yarım bırakılan çalışma yüzünden yol daha da gidilmez hale gelmiş bir çok sürücü yolu kullanmamayı tercih ediyordu.