Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gölbaşı’nda Donald Trump İçin 100 Bin Şapka Üretildi

Deprem bölgesi Adıyaman, bu kez uluslararası bir projeyle dikkatleri üzerine çekti. Adıyaman’ın Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Zirve Şapka Promosyon fabrikası, ABD Başkan Adayı Donald Trump için 100 bin adet şapka üretimi gerçekleştirdi. Üretilen şapkalar, Kasım ayında yapılacak olan ABD başkanlık seçimleri için hazır hale getirildi ve Amerika’ya gönderildi.

Deprem bölgesi Adıyaman, bu

Adıyamanlı firma, Türkiye’deki siyasi seçimlerde çeşitli partilere şapka tedarik ediyordu. Şimdi ise gözünü ABD seçimlerine çevirdi. ‘Made in Türkiye’ etiketi taşıyan ve üzerinde ‘Amerika’yı tekrar harika yapın’ yazılı şapkalar, yaklaşık 10 bin 700 kilometrelik bir yolculukla ABD’ye ulaştırıldı.

Zirve Şapka Promosyon’un Fabrika Müdürü ve üretim sorumlusu İsmail Samsama, üretim süreci hakkında bilgi verdi. Samsama, “Trump’ın 100 bin şapkası burada üretildi. Bu üretim Türkiye ekonomisine ve Adıyaman’ın Gölbaşı halkına katkıda bulundu. Üretimimizi sadece Türkiye’den değil, dünyanın dört bir yanından gelen siparişler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Çin ve Mısır’ın örnek aldıkları üretim modellerini burada, Türkiye’de kendimiz üretiyoruz. Bu, ülke ekonomisine sağladığımız katkının bir göstergesi” dedi.

Samsama, firmanın aynı zamanda Ukrayna gibi ülkelere de askeri şapka üretimi gerçekleştirdiğini belirtti ve üretimlerinin hız kesmeden devam ettiğini ekledi. Zirve Şapka, global pazarda yer edinmeye ve Türk üretiminin kalitesini dünya çapında kanıtlamaya devam ediyor.