Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gölbaşı’nda Kalıcı Konut İnşaatları Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerden ağır şekilde etkilenen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, afetzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı hızla sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat

Adıyaman Valisi Osman Varol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde toplam 2 bin 26 konut inşa ettiklerini ve bu konutlardan 354’ünün kuralarının çekildiğini belirtti. Vali Varol, anahtar teslimatlarının başladığını ve vatandaşların konutlarına yerleşmeye başladığını ifade etti.

Vali Varol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gölbaşı’nın depremlerden en çok etkilenen ilçeler arasında yer aldığını ve bu nedenle yapılan kalıcı konut çalışmalarını büyük önemsediklerini vurguladı. İlçede zemin sıvılaşmasının yoğun olduğunu belirten Varol, “Gölbaşı, depremlerden en çok etkilenen ilçelerden biri ve bu bağlamda yapılan çalışmalara büyük önem veriyoruz. Ana yol ve göl kısmına özel bir imar çalışması yapılıyor” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerde ağır hasar alan Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde afetzedeler için inşa edilen kalıcı konutları yapımı sürerken, kurada ismi belirlenen hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.