Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürz-2 Operasyonu: aranan 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Siirt’in Pervari ilçesi kırsalında düzenlenen Gürz-2 Operasyonu’nda turuncu ve gri kategorilerde aranan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gürz-2 Operasyonu: aranan 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Siirt’in Pervari ilçesi kırsalında düzenlenen Gürz-2 Operasyonu’nda turuncu ve gri kategorilerde aranan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin kimliklerini de paylaştı. Turuncu kategoride “Benda Amed” kod adlı Semra Ayverdi ve “Baran Hemlin” kod adlı Seyithan Sencer’in, gri kategoride ise “Sarı İbrahim” kod adlı Yakup Nişo ve “Destina Botan” kod adlı Bişenk Durmuş’un yer aldığını belirtti.

Ayrıca, bu teröristlerin 6 güvenlik görevlisi ile 5 sivil vatandaşın şehit edilmesi ve 6 güvenlik görevlisi ile 11 sivil vatandaşın yaralanmasına sebep olan toplam 9 eyleme katıldıkları tespit edildi. Yerlikaya, operasyona katılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı, kahraman jandarma ve güvenlik korucularını tebrik etti ve operasyonun görüntülerini paylaştı. Açıklamasında, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir