Hakkı Çakmak, Besni Cumhuriyet Başsavcılığına Atandı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Kararname kapsamında Cumhuriyet Savcısı Hakkı Çakmak, Besni Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

HSK tarafından 12 Haziran 2026 tarihinde açıklanan kararname ile adli ve idari yargıda çok sayıda hâkim ve savcının görev yeri değişirken, Cumhuriyet Savcısı Hakkı Çakmak da Besni Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi.

Öte yandan HSK tarafından yapılan açıklamada, kararname çalışmalarının tamamlanarak karara bağlandığı belirtilirken, ataması yapılan hâkim ve savcıların tebligat işlemlerinin 22 Haziran 2026 tarihinden itibaren gönderilmesinin planlandığı bildirildi.

Exit mobile version