Halk Eğitim Merkezinde “Aile ve Eğitim” konulu konferans verildi

  Konferansta, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra sokak çocukları ve tinerci çocuklar ile ilgili kısa bir video sunumu yapıldı ve akabinde anneler ile ilgili bir slayt sunumu yapıldı. Yapılan sunumların ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Kır konferansı vermek üzere kürsüye davet edildi. konferansı 5 başlık altında inceleyen Kır, […]

 
Konferansta, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra sokak çocukları ve tinerci çocuklar ile ilgili kısa bir video sunumu yapıldı ve akabinde anneler ile ilgili bir slayt sunumu yapıldı.
Yapılan sunumların ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Kır konferansı vermek üzere kürsüye davet edildi. konferansı 5 başlık altında inceleyen Kır, konuşmalarında ailenin çok önemli olduğunu ve toplumda değerli bir yere sahip olduğunu vurguladı. “Aile toplumun en temel yapı taşıdır” diyen Kır, çocukları korumanın ve onları sevgiden yoksun bırakmamanın öneminin de altını çizdi.
İlk olarak “Aile Nedir?” başlığı ile konferansa başlayan Yrd. Doç. Dr. İbrahim Kır, “Ailenin İşlevleri”, “ Ailede Çocuk Eğitimi”, “ Anne ve Babanın Dikkat etmesi Gereken Konular” başlıklarını da dolaylı olarak anlattı.
Konferansın ardından plaket töreni yapıldı. “Aile ve Eğitim” konulu konferansı sunduğu ve Besni’de bulunduğu için Yrd. Doç. Dr. İbrahim Kır’a plaketini vermesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk kürsüye davet edildi.
Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, İLKSAN Başkanı İrfan Yıdız, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve aileler katıdı.

Exit mobile version