Hastane binası geçici kabul aşamasında !

 Adıyaman Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, 18 adet yoğun bakım servisi, 9 adet diyaliz servisi, 121 adet servis, 15 adet acil servis olmak üzere toplam 163 yatak kapasiteli  yeni yapılan hastane binasını gezdi. Yapılan incelemeler sonucunda hastanenin hastalara daha iyi hizmet verebileceğini ve bu kapsamda Besni halkının hayır dualarının bir siyasetçiye en çok yakışan hususlardan […]

 Adıyaman Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, 18 adet yoğun bakım servisi, 9 adet diyaliz servisi, 121 adet servis, 15 adet acil servis olmak üzere toplam 163 yatak kapasiteli  yeni yapılan hastane binasını gezdi.
Yapılan incelemeler sonucunda hastanenin hastalara daha iyi hizmet verebileceğini ve bu kapsamda Besni halkının hayır dualarının bir siyasetçiye en çok yakışan hususlardan biri olduğunu ifade etti.
Yeni hastaneyi teftişe Adıyaman Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Emin Taş, Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Alakuş, Ak Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem katıldı.
Yeni Hastane ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Erdoğan; “Hastanemiz geçici kabul aşamasına gelmiş durumdadır. İl Sağlık Müdürümüz Emin Taş, Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Alakuş ve Ak Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ile birlikte yeni hastanemizi ziyaret ettik. Gerçekten bizlerde çok gururlandık. Allah mevcut hastalarımıza şifa versin. Besni’nin 50 yıllık sağlık ihtiyacını karşılayacak devasa büyüklükte bir hastanemiz oldu.
Yaklaşık 45 – 50 yıl önce yapılmış olan mevcut Besni Devlet Hastanesi, sonradan yapılmış olan ek binasıyla ve üzerine eklenen ilavelerle birlikte ihtiyaca tam olarak karşılamamaktaydı. Biz 2007 seçimlerinden önce bu eksikliğin gerçekten bir ihtiyaç olduğunu kendi planlamamızda ifade etmiştik.
2007 – 2011 yılları arasında yani 23. dönemde proje ve ihale çalışmalarını yürüttük ve tamamlama yoluna girdik. İnşallah bu sene yeni binamızı faaliyete geçirmek için TOKİ ile çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda inşaat aşaması, gerekli ihaleler ve proje yapım aşamasında ki her türlü eksiklikleri takip eden İl Sağlık Müdürümüs Emin Taş’a ve Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Alakuş’a teşekkür ediyorum.” dedi.
Besni’ye böyle bir hizmetin kazandırılmasının herkes için mutluluk verici bir durum olduğunu dile getiren Erdoğan, Besni halkının hayır duasının alınması bir siyasetçiye en çok yakışan hususlardan biri olduğunun da altını çizdi.
Konuşmalarının devamında; “Bu hizmetin Besni’de hayat bulmasında büyük destekleri olan o günkü müsteşarımız Sayın Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümüşçüoğlu’na, Sağlık Bakanı ve Sayın Başbakanımıza Besni halkı adına teşekkürlerimi sunduğumu ifade ederim.” dedi.   
 
 

Exit mobile version