Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her birey bir engelli adayıdır

  Ziyarete Besni İlçe

 
Ziyarete Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü M. Murat Göğüş, Ahmet Emine Çil Özel Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dikmen ile Araştırma Geliştirme Birimi Proje Uzmanı Yaşar Gülten hazır bulundular.
Turaç ziyarette, her bireyin aslında potansiyel engelli adayı olduğunu, engellilik durumunun hayatın bir gerçeği olduğunu çevremize yakın dostlarımıza hatta ailemizde mutlaka bir engelli vatandaşın olduğunu belirterek Rabbim tüm engellilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet versin dedi. Turaç konuşmasında ‘Allah insanı malıyla imtihan eder. Eşiyle imtihan eder. Anne babasıyla imtihan eder. Bazen bir hastalıkla bazen yaşlılıkla veya bakmakla mükellef olduğu yaşlılarıyla imtihan eder. Bazen sağlam bazen de özürlü bir evladıyla imtihan eder. Önemli olan ´imtihandayız´ şuuruyla yaşamak ve imtihanı verebilmektir. Çocuğunu özürlü bekleyen ailelerin her zamankinden daha sabırlı olması gerekir ve unutulmamalı ki Herkes bir engelli adayıdır dedi.
Ahmet Emine Çil Özel Eğitim Merkezi 11. Sınıf öğrencisi Deniz Sinan’ın ailesi de bu anlamlı günde amirlerimizin, müdürlerimizin kapımızı çalması derdimizi dinlemesi soframıza oturması sıcak bir çayımızı içmesi bizleri ailece ziyadesiyle mutlu etmiştir. Rabbim sizlere göstermesin diyerek teşekkürlerini belirttiler.