Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Adıyaman Ziyareti İçin Basın Toplantısı Düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Adıyaman ziyareti öncesinde düzenlenen basın toplantısında, ziyaretin detayları ve programı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Adıyaman’a yapacağı ziyaretle ilgili bilgilendirme amacıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, basın mensupları, belediye yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Tutdere, Ekrem İmamoğlu’nun 28 Ağustos Çarşamba günü Adıyaman’ı ziyaret edeceğini duyurdu. İmamoğlu’nun ziyaretinin, Adıyaman’a önemli katkılar sağlayacağını belirten Tutdere, programın detaylarını paylaştı.

Terdere, “Başkan İmamoğlu’nun Adıyaman’daki ilk etkinliği, 29 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de Atatürk Bulvarı üzerinde eski DSİ binasının bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan Adıyaman Belediye Başkanlığı Hizmet Binası temel atma törenidir. Tüm Adıyamanlı hemşehrilerimizi bu törene katılmaya davet ediyorum. Başkanımız İmamoğlu, temel atma töreninde halkımıza hitap edecek” şeklinde konuştu.

Toplantıda, Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret programı ve Adıyaman’a yapacağı katkılar hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, Altınşehir Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, çok sayıda basın mensubu ve belediye yetkilisi yer aldı.