Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Erdemoğlu: ‘Bu Bayram Önceki Bayramlardan Daha Coşkulu Oldu’

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Besni Eğitim Bayramı ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Etkinliğin önceki yıllara kıyasla daha coşkulu geçtiğini ve katılımın oldukça yüksek olduğunu belirten Erdemoğlu, emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu

Bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Besni Eğitim Bayramı dolayısıyla gazetemize, Eğitim Bayramının değerlendirmesini yapan İbrahim Erdemoğlu, açıklamalarında; “Bu bayram önceki bayramlardan daha coşkulu gibi geldi bana. Katılım da fazlaydı. Tüm emeği geçenlere, Besni Eğitim Vakfı’na, Kaymakamlık ve Belediyemize teşekkür ediyoruz. Valla biz doğduğumuzdan beri Besni’deyiz. Besni’de olmak, bizim kendi memleketimizde olmak demek. Kendi topraklarımızda aldığımız hazzı başka bir yerde almıyoruz,” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı’na Özel Teşekkür

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Besni Eğitim Bayramı kapsamında düzenlenen temel atma törenine katılarak yaptığı açıklamalar da Erdemoğlu tarafından takdirle karşılandı. Bakan Tekin’in geçmişte bu etkinliklere katılım sağlanmaması nedeniyle özür dilemesini, kadirşinaslık ve büyüklük olarak nitelendiren Erdemoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu, Bakanımızın kadirşinas olmasından ve saygıdeğer duruşundan kaynaklı bir durum. Elbette bakanlarımızın başka işleri olabilir, o tarihlerde programlar uymamış olabilir. Bu konuyu eleştirel bir yaklaşım yerine, yapıcı bir şekilde değerlendirmeliyiz. Sayın Bakanımızın geçmiş bakanlar adına böyle bir açıklama yapması onun büyüklüğünü gösteriyor. Kendisine bu kadirşinas tavrından dolayı saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz.”