Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Özel İdaresinden amatör kulüplere destek

  İl Özel İdaresi

 
İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan törene Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan,  Genel Sekreter Yardımcısı Avukat Sami Işık, ASKF Başkanı Cenap Taşkın ve 1. ve 2. Amatör kümede faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkanları katıldı.  
İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi olarak amatör spor kulüplerine aldığımız bu malzemelerin zor şartlar altında spor yapan gençlerimize olumlu katkılar sunacağını belirterek, burada dağıtımını yaptığımız bu malzemeler gelecek nesillere ve gençliğe verdiğimiz bir önemin göstergesidir
il Özel İdaresi olarak bugün ilimizde 1. ve 2. amatör kümede faaliyet gösteren 28 Spor Kulübüne dağıtımı yapılacak malzemelerin hayırlı olması temennisinde bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bu desteklerle amacımız ilimizdeki gençleri sportif faaliyetlere özendirerek, kötü alışkanlıklardan korumaktır” dedi. 
Adıyaman İl Özel İdaresi olarak 2012 Mali bütçesinden ilimizde faaliyet göstermekte olan 28 Amatör Spor Kulübümüzün spor malzemeleri ihtiyacını karşılamak üzere 50 Bin TL’lik bir bütçe ayrıldığını belirten Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bu bütçe ile 28 spor kulubümüze 56 adet futbol topu, 504 adet futbol ayakkabısı ve 504 adet yağmurluk alınmıştır.
Amatör sporu ilimizde yaymak ve geliştirmek amacıyla bu tür yardımların devam edeceğini belirten Vali Mahmut Demirtaş, İl Özel İdaresi tarafından Amatör Spor Kulüplerine ihtiyacı doğrultusunda kullanılmak üzere 2012 yılı bütçesinden 50 Bin TL ödenek ayırmıştır. Bu ödenekle kulüplerimize spor malzemesi alınmıştır. Valilik olarak gençlere yönelik ilimizde yapılacak bütün faaliyetlere destek veriyoruz. 2013 yılında spor dalında yıldız bir il olacağız ve çok daha güzel başarılara imza atılacağına inanıyorum. Çünkü sosyal ve sportif faaliyetlere yönelik çok ciddi yatırımlarımız bulunmaktadır. Bunların tamamlanıp, hayata geçirilmesi ile birlikte gençlerimiz sportif faaliyetlerde çok daha iyi noktalara gelecektir”dedi.            
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Cenap Taşkın ise konuşmasında, amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılayan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere, İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan’a, İl Genel Meclis Üyelerine ve İl Özel İdare Genel Sekreterine teşekkür ederek, yapılan bu yardımları karşılıksız bırakmayacaklarını ve Adıyaman’daki gençleri sportif faaliyetlere yönlendirerek, başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. 
Konuşmalardan sonra Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindekiler 28 amatör spor kulüp temsilcilerine İl Özel İdaresi bütçesinden alınan spor malzemelerini teslim ettiler.