İstanbul’da ki Besnililer iftar yemeğinde buluştu

  İstanbul  Edirnekapı’da ki Mevlanayı-Yunus Emre’yi ve Güzel Sanatları Sevenler Derneğinde Ramazan’ın ilk perşembesi dernek binasındaki iftar yemeğinde yüze yakın kişi bir araya geldiler. Laleli’de ki merkez Besnililer, önceki dernek Baskanlarından ve Besni Ekspres Gazetemiz köşe yazarlarından Av. Ahmet Kemal Ferlengez  tarafından verilen iftar yemeğinde Dernek Başkanı İsmail Yüksel ve yönetimi hazır bulunurken çoğunluğu gençlerden […]

 
İstanbul  Edirnekapı’da ki Mevlanayı-Yunus Emre’yi ve Güzel Sanatları Sevenler Derneğinde Ramazan’ın ilk perşembesi dernek binasındaki iftar yemeğinde yüze yakın kişi bir araya geldiler.
Laleli’de ki merkez Besnililer, önceki dernek Baskanlarından ve Besni Ekspres Gazetemiz köşe yazarlarından Av. Ahmet Kemal Ferlengez  tarafından verilen iftar yemeğinde Dernek Başkanı İsmail Yüksel ve yönetimi hazır bulunurken çoğunluğu gençlerden oluşan 100 kişiye yakın dernek üyelerinin yanı sıra Besnili İş Adamları Derneği (BESNİAD) 2. Başkanı Mehmet Balta, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kavuncuoğlu, Şirinevler Besnililer Derneği Başkanı  Halil İbrahim Yılmaz, Yönetim Kurulu üyesi  Ahmet Bozmaz, Küçükköy Besnililer Derneği Başkanı Ejder Eman ve İstenbul’da faaliyet gösteren Aşağı Çöplülüler Derneği Başkanı Mustafa Sağlık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim kurulu ve muasip üyesi Ali Balta, Dursun kardeşler Sayit ve Osman Dursun, Vakkas ve Abdullah Kumral, Sıtkı Değirmenci, Hilmi Ercan katıldılar.
Yogunluktan dolayı hemşirelerimiz 3 ayrı grup halinde sofraya oturma mecburiyetinde kaldılar. Duayla birlikte Besni tavası, etli bulgur pilavı, yogurtlu döğme aşı, Besni yeşil biberi ve hurmadan olusan menü ile iftarlarını açtılar.
Dernek Başkanı Halil Yüksel, geçmiş günlerde Merinos A.Ş. tarafından 3 katlı dernek binasının  halılarının yenilendiğini ve bu sebepten dolayı Erdemoğlu ailesine şükranlarını ve teşekkürlerini gazetemiz aracılığıyla belirtti. Dernek başkanlarına derneği gezdirirken ve halılar hakkında bigi verirken bu önemli konuyu vurguladı.
Dernek başkanlarıda bu gelişmelerden dolayı memnun olduklarını ve Merinos A.Ş. ye tieşekkür ettiklerini kaydettiler.
Dernek Başkanı Halil Yüksel iftar yemeği ile ilgili gazetemize verdiği demeçte; “Bu iftar yemeğini tertipleyen, yakın ilgilerini bizlerden esirgemeyen değerli abimiz Av. Ahmet Kemal Ferlengeze, başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bu insani görevinden dolayı kutluyorum. Hemşerileri biraraya toplayıp bu gibi organizasyonlar diğer Besni’li Derneklerimiz tarafından da zaman zaman yapılırsa birlik ve beraberlikler daha iyi sağlanmış olur.” dedi.
Akabinde toplu halde namaz kılındı ve muhabbet edildi.
İftardan sonra gzetemize açıklamalarda bulunan Av. Ahmet Kemal Ferlengez kısa ve öz olarak şunları söyledi: “Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Birlik olmazsa dirlik olmaz, dirlik olmazsa hiçbir şey olmaz.” diyerek sözlerini tamamladı.
   
 

Exit mobile version