Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de Besnili Öğrencilere Gönüllü Annelik

İzmir Besnililer Derneği’nde gönüllü annelik yapan Sema Önder, Besninin dört bir yanından gelen öğrencilerin yanında yer alarak onlara sıcak bir aile ortamı sunuyor.

Dernek Başkanı Veysel Önder’in eşi olan Sema Önder, Besni’den İzmir’e eğitim için gelen öğrencilere yemek masrafları ve diğer ihtiyaçlarında destek veriyor. Önder, “Eğitim yolunda öğrencilere yardımcı olmak için buradayım. Onların evlerinden ve annelerinden uzakta zorluklarla karşılaştığını biliyorum. Bu nedenle, onlara sıcak yemek sunarak zorluklarını hafifletmeye çalışıyorum,” dedi.

Önder, öğrencilerin istekleri doğrultusunda yöresel yemekler hazırlayarak, dernekte birlikte vakit geçirdiklerini belirtti. “Onların gurbet ellerde sahipsiz hissetmemesi için sürekli yanlarında olmaya özen gösteriyorum,” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin okullarını bitirmelerinin ardından iş bulmalarında da yardımcı olduklarını vurgulayan Önder, “Yerleştirdiğimiz öğrenciler var, onların başarılarını gururla takip ediyorum. Eğitim konusundaki kararlılığımı sürdüreceğim ve gençlerimizin her zaman yanında olacağım,” şeklinde konuştu.

Sema Önder’in bu özverili çalışmaları, öğrencilerin yaşamlarına dokunarak onlara umut ve destek sunmaya devam ediyor.

DİĞER VİDEOLAR