Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Artar, Köylerde İncelemelerde Bulunuyor

Samsat’a atanan Kaymakam Yaşar Artar, ilçedeki sorunları tespit etmek amacıyla köy gezilerine başladı. İlk ziyaretini Doğanca Köyü’ne gerçekleştiren Artar, ilçenin çeşitli yöneticileriyle birlikte köy konağında muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada, kalıcı afet konutları, tütün alımları, içme suyu ve kültür evi gibi konular hakkında bilgi aldı.

Samsat'a atanan Kaymakam

Kaymakam Artar, ayrıca Çille mezrasını da ziyaret ederek, planlanan kültür evi ve kalıcı konutlar için incelemelerde bulundu. Ziyaretinin ardından bir okulda öğretmen ve öğrencilerle buluşan Artar, eğitim alanındaki sıkıntıları dinleyerek çözümler üzerinde görüşmeler yaptı.

Kaymakam Artar, Samsat ilçesinde kısa bir süre önce göreve başladığını, bu süreçte ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları yerinde görerek çözüm odaklı bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Özellikle 2017, 2018 ve 6 Şubat 2023’teki depremler sonrası yaşanan sorunların birinci öncelikleri olduğunu ifade etti.

“Amacımız köylerimizi daha iyi tanımak ve sıkıntıları yerinde görmek” diyen Artar, önümüzdeki günlerde tüm köyleri ziyaret etmeyi planladığını açıkladı.