Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kesmetepe Beldesinde AKP’ye 40 kişi katıldı

  Belediye Düğün Salonunda

 
Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantıya Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetimi, Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, İl encümenleri Kemal Temel ve Sayit Ciner, Sofraz Belediye Başkanı Ali Özer, Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Eskiköy Belediye Başkanı Arif Özhan, Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ, Eski İl Başkanları Yaşar Güleş, Lütfullah Ayhan ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Mustafa Çiğdem yaptı. Çiğdem konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Bugün burada daha önceden de birbirimizin gönüllerinde olduğu Kesmetepe Beldesindeki Arkadaşlarımızın partimize resmen katılışlarını gerçekleştirmek ve önümüzdeki yerel seçimler öncesi çalışmalarımıza start vermek için bulunuyoruz. Tabi bu katılım önümüzdeki günlerde de daha büyük katılımların olacağını ümit ediyorum.” dedi.
Kesmetepe Eski Belediye Başkanı Ömer Korkmaz ise; “Geldiğim günden beri yaptığım iş söylediğim slogan işimiz hizmet gücümüz millet. Dünya lideri olan sayın başbakanımızın dediği gibi biz millete kral olmaya gelmedik, biz millete hizmetkar olmaya geldik. Kesmetepe Beldesine 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. 2 dönemi muhalefet partisinde 1 dönemi ise iktidar partisinde görev yaptım.”dedi.
Görevdeki CHP’li Belediye Başkanı Vakkas Acar’ı da eleştiren Korkmaz, “Ben Kesmetepe Belediyesini 80 milyar borçla devraldım. Yanımda 32 tane personel vardı. Görev yaptığım sürece hem borçları ödedim hem personel borçlarını ödedim. Araç parkına yeni araçlar ekledim. Kesmetepe’ye hizmet yaptık. Bizim bıraktığımız borç 190 milyardır. Acaba şimdi belediye bizim bıraktığımız araçların bakımını yaptırabiliyor mu? Personel 32’den 12’ye düşmüş personel maaşını alabiliyor mu? Kesmetepe’ye bu zaman zarfında ne tür hizmetler yapıldı.” diye sordu.
Ak Parti saflarına yeni katılan Vakkas Korkmaz ise; “Ülkemiz içinde bulunduğu bu süreçte birlik ve beraberliğimiz için daha güzel Türkiye için Ak Partideyiz. İnşallah bundan sonra ki süreçte birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.
İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise; “Ak Parti hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi ve 2002 halkın desteği ile kuruldu. Gerçekten o günden bugüne Ak parti ile siyasette çok şey değişti. Bu hizmet döneminde Ak Parti olarak biliyorsunuz bizden önceki dönemde Türkiye’nin ekonomisi yerlerdeydi. Allah’a şükürler olsun Ak Parti döneminde ekonomimiz günden güne iyiye gidiyor. 27 sırada iken 16 sıraya geldik. 2023 hedefimizde de inşallah dünya ekonomilerinde ilk sırada yer almak için çapa sarf ediyoruz. Ak Parti 2002’den bu yana girmiş olduğu her seçimlerde oyunu arttırarak yoluna devam etti. Bundan sonra 2014 yılında hem genel seçimler hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ben inanıyorum ki bugün Partimize katılan Kesmetepe’deki yol arkadaşlarımızın desteği ile Tüm Türkiye de olduğu gibi Besni’de de çıtasını yükselterek %61 olan oyunu da %70 lere çıkaracaktır. Besni Belediyesini almak için elinden gelen gayreti yapacaktır.” dedi.
Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan da; “ Öncelikle bugün kesmetepe’de dede dostu olarak kabul ettiğimiz sadece bizim değil Besnililerin sevdiği saydığı bir ailenin Ak Parti çatısı altında beraber yürüme kararlılığından dolayı Kesmetepe’den gelen dostları bir kez daha tebrik ediyorum.  Kurulduğundan bu yana Ak Partiye verdiği destekleri hep artırmış bütün seçimlerde birinci parti yapmış Besnili kardeşlerime Adıyamanlı dostlarıma Ak Parti’ye gönül vermiş dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
Konuşmaların ardından Ak Partiye geçenlere Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Sofraz Belediye Başkanı Ali Özer, Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu ve Eskiköy Belediye Başkanı Arif Özhan tarafından rozetleri takıldı.
Ak Partiye geçen isimler şu şekilde oluştu; Osman Korkmaz, Vakkas Korkmaz, İbrahim Kulay, Vakkas Korkmaz, Mehmet Karakuş, Latif Ararat, Mehmet Korkmaz, Arif Korkmaz, Mehmet Korkmaz, Mulla Korkmaz, Tahsin Korkmaz, Ali Korkmaz, Vakkas Korkmaz, Hamış Coşgun, Bilal Emre, İbrahim Korkmaz, Haci Abuzer Çetintaş, Bayram Coşgun, Hüseyin Korkmaz, Ahmet Korkmaz, Osman Korkmaz, Ömer Dost, Mehmet Dost, Cuma Ararat, Ramazan Korkmaz, Ömer Şahin, Erdal Korkmaz, Yunus Korkmaz, Hasan Kurt, Esef Gül, Abuzer Durmuş, Vakkas Karakuş, Mehmet Taşdemir, Hasan Yıldırım, Süleymen Ararat, Mehmet Çetintaş, Ömer Korkmaz, Ali Semay, Ali Özdemir ve Fevzi Korkmaz.