Kick Boks şampiyonu Mevlana Altıntaş’tan yeni bir zafer

65 kiloda ringe çıkan Mevlana Altıntaş, rakibi faslı sporcu İlias el Hajiour ile yapmış olduğu maçı kazandı.  Mevlana Altıntaş’a Besni Belediyesinin sponsor olduğunu belirten kulüp antrönörü Serdar Meşen, “Öncelikle sporcumuzu çok güçlü sporcuların katıldığı uluslar arası bir turnuvada aldığı bu başarıdan dolayı kutluyorum. Öte Belediye başkanımız Sayın İbrahim Öztürk’e sporcumuza sahip çıktığı için teşekkür ediyorum.” […]

65 kiloda ringe çıkan Mevlana Altıntaş, rakibi faslı sporcu İlias el Hajiour ile yapmış olduğu maçı kazandı. 
Mevlana Altıntaş’a Besni Belediyesinin sponsor olduğunu belirten kulüp antrönörü Serdar Meşen, “Öncelikle sporcumuzu çok güçlü sporcuların katıldığı uluslar arası bir turnuvada aldığı bu başarıdan dolayı kutluyorum. Öte Belediye başkanımız Sayın İbrahim Öztürk’e sporcumuza sahip çıktığı için teşekkür ediyorum.” dedi.
Destek verilirse uluslar arası başarılar gelecektir
Meşen söyle devam etti. “Turnuvanın Beyaz Tv’de canlı olarak yayınlanacağını söylediler. Biz de halkımızla böyle bir paylaşımda bulunmuştuk. Ama maalesef ilk maçlar aynen bize bildirildiği gibi canlı olarak yayınlandı. Son iki maçı canlı yayından vermediler. Canı verilmeyen maçlardan birisi de bizim sporcumuzun maçıydı. Böyle bir olumsuzluk bizleri üzmüştür. Bu hususta halkımızdan özür dileriz. 
Bu turnuvada bizi en çok sevindiren taraf ise sporcumuzun rakibi olan faslı İlias el Hajiour’un dünyaca ünlü olan defalarca kick boks K.1 şampiyonluğunu defalarca elinde tutan dövüşçü Bedri Hari’nin sporcusundan maç almak oldu.
Sporcularımıza sahip çıkılırsa işadamlarımız sponsor olursa daha büyük başarılar elde edilebilir. Gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkartıp başka şampiyonlukları ülkemize kazandırabiliriz. Bizlere destek verilmesi halinde ululuslar arası camiada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, istiklal marşımızı okutup bayrağımızı göndere cekeceğimize inanıyorum.” 
 

Exit mobile version