Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay haftası kutlandı

  Kutlama Programına Besni

 
Kutlama Programına Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Garnizon Komutanı İsmail İri, Besni Belediye Başkan Vekili Mehmet Kuyucak, Besni Özel İdare Müdürü İbrahim Yıldız, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Kızılay Derneği Şubesi Başkanı Ali Erdoğan, Kurum ve Daire Amirleri, Okul Müdürleri ile Öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Program Kapsamında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından “Kızılay’ın tanıtım sinevizyonu gösterildi. Beğeniyle izlenen sunumun ardından Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Sertpolat tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Besni Kızılay Derneği  Başkanı Ali Erdoğan’ın “Kızılay ve Besni’de Kızılay Faaliyetleri” ile ilgili konuşmasının ardından  Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden  Ayşe Yalçın  “Kızılay Haftası” isimli  şiiri ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden  Deniz Ünlü  “Kızılay” isimli  şiiri okumasıyla devam etti.  
Kan Bağışı ile ilgili Toplum Sağlık Merkezi Eğitim görevlisi Rüştü Kubat’ın “Kan Bağışının Önemi” ile ilgili sunumunun ardından Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu “Bir Askerin Hikayesi” adlı drama gösterildi. Okul öğrencilerinin Kızılay hakkındaki İlçe Halkıyla Röportajı, “Kan Merkezi” adlı skecin gösterimi, Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden  İbrahim Demirkol’un Kızılay ile ilgili türküleri seslendirmesi, Okul öğrencilerinden Eylem Kısacık’ın “Kızılay” adlı yazıyı  okuması, Okul Rehber öğretmeni Hakan Cihangiroğlu tarafından hazırlanan “Geçmişten Bugüne  Fotoğraflarla Kızılay” adlı slayt gösterisinin ardından Kızılay Kan Merkezine en az 10 kez kan verenlere Bronz Madalyalarının verilmesi, Besni Kızılay Derneği sponsorluğunda Ödüllü olarak  düzenlenen Liseler Arası “Kızılay” konulu kompozisyon yarışmasında 1. olan Besni Anadolu Sağlık Meslek lisesi öğrencisi Saniye Ertuğrul, 2. olan Suvarlı Çok Programlı lisesi öğrencisi Gamze Deniz, 3. olan Besni Anadolu Sağlık Meslek lisesi öğrencisi Nisa Nur Akgedik’e ödüllerin verilmesi ile tören sona erdi.