KÜSTÜM-BİSTRO TÖRENLE AÇILDI

  Açılışa çok sayıda Besnili ve Adıyaman’dan gelen misafir katıldı. Çok nezih şekilde dizayn edilen mekanda misafirlere çeşitli ikramlar sunulurken Adıyaman Osmanoğlu pastanesi tarafından Özel baklava ikram edildi. İşletme sahibi Serdal Doğan ilçedeki önemli bir eksikliği gidermenin sevincini yaşadıklarını söylerken Besni’nin lezzet ustalarından Erol Özçatinkaya ile birlikte hizmet vereceklerini dile getirdi. Öte yandan açılış törenine […]

 
Açılışa çok sayıda Besnili ve Adıyaman’dan gelen misafir katıldı. Çok nezih şekilde dizayn edilen mekanda misafirlere çeşitli ikramlar sunulurken Adıyaman Osmanoğlu pastanesi tarafından Özel baklava ikram edildi. İşletme sahibi Serdal Doğan ilçedeki önemli bir eksikliği gidermenin sevincini yaşadıklarını söylerken Besni’nin lezzet ustalarından Erol Özçatinkaya ile birlikte hizmet vereceklerini dile getirdi.
Öte yandan açılış törenine bizzat katılan Ulusal sanatçımız Latif Doğan ise; “Küstüm Eğlence Kompleksi memleketimizde yazlık bin kişilik salon ve insanların ailesiyle dostlarıyla gelip oturup sohbet edebilecek 150 kişilik bir restaurantımız var. İnşallah hemen yanında da bir kafeterya olacak ve en azından memleketimize geldiğimizde oturabileceğimiz ve burada özel günlerimizi paylaşabileceğimiz bir yer olsun dedik. Allah bütün Besnililerden razı olsun ve burası bizim 35 sene ekmek yediğimiz memleketimizdir. Buradan kopmak gibi bir şey asla olamaz zaten. Hem gelmemize vesile, hemde buradaki dostlarımızla iç içe olmak için bir vesile oldu. Burada yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Exit mobile version