Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİDER BESNİSPOR

BESNİ SPOR: 4  ESKİSARAYSPOR:

BESNİ SPOR: 4  ESKİSARAYSPOR: 1
2013-2014 Adıyaman 1.Amatör küme maçlarının 4. Haftasında Besni spor konuk ettiği Eskisaray Spor’u ağırladı. Maç baştan sona kadar Besni Spor’un üstünlüğü ile devam etti. Maçta Yusuf Emre güzel oyununu 3 gol ile süsledi.
Besnispor maça iyi başladı, girdiği pozisyonları ileri uç elamanları cömertçe harcadı. Besni Spor baskılı oyununun karşılığını 41. dakikada rakip defanstaki yapılan pres karşılığını verdi. Ceza sahası içerisinde oluşan karanbolde Yusuf Emre topu ağlara gönderdi. 1-0 44. dakikada Besnispor kazandığı faul atışndan gelen topu Ali topu gelişine plase ile kaleye gönderdi. 2-0 ilkyarı bu sonuçla sona erdi.
Besni Spor ikinci yarıda oyun kontrolünü elinde tuttu. 77. dakikada orta sahadan atılan ara pasında topla buluşan Yusuf Emre kaleci ile karşı karşıya kaldı kalecinin üzerinden filelere gönderdi. 3-0 88. dakikada Eskisarayspor’un ani kontur atağında topu Besni Spor ağlarına gönderdiler. 3-1 santra ile Besni Spor geliştirdiği atakta Yusuf Emre kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü ceza sahası dışından plase bir vuruşla filelere gönderdi skor 4-1 oldu. Besni Spor maçı 4-1 kazandı ve liderliğe yükseldi.
BESNİ SPOR : Gökhan, H.İbrahim, Yılmaz, Emrullah, Cengiz, Hüseyin Emre, Hüseyin Karakaş,Yusuf Emre, Ali Seydi, Cengizhan, Vokan
Yedekler : Emre, Cengiz, Bekir, Taner, Özkan, Yusuf

B GRUBUNDA OYNANAN DİĞER MAÇLAR
Petrol Spor- Özyediyaman Spor      2-0
Gençlik Spor-Boyder Spor      1-1
GölbaşıSpor -Besni Belediye Spor   2-0
 
Yaman Spor-Şambayat Spor     2-3