Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Londra’dan Besni Eğitim Bayramı’na Özel Katılım

Besni’de düzenlenen 26. Eğitim Bayramı’na Londra’dan katılan Alpay Burç, Besni Ekspres Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Burç, eğitim bayramı için tüm planlarını buna göre ayarladığını belirterek, “Bu yılki bayramda çok etkili ve coşkulu bir katılım gördüm. Türkiye’de ve dünyada eşsiz olan bu etkinliği sosyal medyada paylaştım,” dedi.

Besni’de düzenlenen 26. Eğitim

Bir yıl boyunca Borsa İstanbul’da görev yaptığını hatırlatan Burç, “Merhabalar, ben Alpay Burç. Besni, Adıyaman’dan sesleniyorum sizlere. Yılların tarihi köklü gazetelerinden Besni Ekspres Gazetesi’nin ofisindeyiz. Bu eğitim bayramı için Londra’dan geldim. Daha önce uzun yıllar Borsa İstanbul’da görev yaptım. Ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz için her şeyi yaptık. Besni Eğitim Bayramı’na gelmek kısmet olmamıştı, ama bu sefer Londra’da tüm planlarımı buna göre ayarladım, geldim. Çok dolu dolu, etkili katılımı coşkulu, halka inmiş bir eğitim bayramı gördüm. 26’ıncısı düzenlendi. Türkiye’de ve dünyada ilk ve tek, ben de bunları sosyal medyada paylaştım,” şeklinde konuştu.

Burç, etkinlikte bazı küçük eksiklikler olduğunu da vurguladı. “Yürüyüşten sonra bu eğitim bayramının asli unsuru olan gençlerimizin, öğrencilerimizin başlangıç konuşmalarında güneş altında değil de daha kapalı, güzel bir alanda katılımının sağlanması, dağınık bir görüntü sergilenmemesi ve geniş bir katılımla daha iyi bir ortamda gerçekleşmesi daha iyi olurdu.” dedi.

Buna rağmen, bayramda büyük bir heyecan ve şevk olduğunu ifade eden Burç, akşam konserleri ve sosyal etkinliklerde bayramın önemine sahip çıkma duygusunu gözlemlediğini belirtti. “Besni’nin köklü ailelerinden biri olarak, yıllardır katılmadığım bu bayrama hem katılmak hem de sosyal medyada tanıtım yaparak katkıda bulunmak istedim,” dedi.

Burç, Besni Ekspres Gazetesi’nin yayınlarına da teşekkür ederek, “Diğer yerel kuruluşlarımıza, iş insanlarına, vakfa, kaymakamlığa, belediyemize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu. Üzerlerine düşen bir görev olduğunda, yurtiçinde ve yurtdışında gereken her şeyi yapacaklarını da sözlerine ekledi.