Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahmut Demirtaş: “24 saatimi vermeye hazırım”

  Geçtiğimiz hafta içinde

 
Geçtiğimiz hafta içinde Besni’de 14.sü düzenlenen Eğitim bayramı törenlerine katıldıktan sonra hafta sonu da İstanbul Bağcılarda bulunan Adıyamanlılar Vakfına geldi. Vakıf mütevelli heyeti tam kadro Vali Mahmut Demirtaş’ı karşıladı.
Burada yapılan toplantıda masaya yatırılan en önemli konu ise Sahabi kabri projesi idi ” Türkiye Diyanet Vakfı ve Adıyamanlılar Vakfı işbirliğince proje çalışmaların yürütüldüğü Sahabe Kabri projesiyle ilgili Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ve Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu tarafından Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi sunumu yapıldı. Adıyaman’da göreve başladığından bu yana ilk kez Sahabe Kabri projesiyle ilgili bilgi sahibi olduğunu kaydeden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş; “Doğrusu Sahabi kabrinin mevcut hali bize, Adıyamana hiç yakışmıyor. Yakın bir zamanda Ankara ziyaretim olacak.Ziyaretimin büyük bir kısmını bu konu için zaman harcamaya çalışacağım. İlgili kurumları ziyaret ederek projenin temelini atmak için yoğun gayret göstereceğim. Adıyaman’a inanç turizmi açısından ilimizin kaderini değiştirebilecek konumda olan böylesi bir proje için günün 24 saatimi vermeye hazırım” diyerek, konuya olan duyarlılığından dolayı vakıf Başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.
Toplantı sonrasında Vakfın idari katını, çok amaçlı salonunu ve düğün salonlarını gezerek incelemede bulunan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyamanlılar Vakfı kurumsallaşmış bir konuma gelerek yaptığı çalışmalar itibariyle herkesin büyük saygınlığını kazandığını söyledi. 
Adıyamanlılar Vakfı Kültür Merkezindeki toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Başkan Vekili Mustafa Karlı, Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, Vakıf Eğitim Komisyonu Başkanı Abuzer Korkmaz,  Mütevelli heyet üyesi Ali Şahin ve isimlerini yazamadığım müteveli heyeti katıldılar.