Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Emre aday adaylığı müracatını yaptı

  Besni Belediye başkanlığı

 
Besni Belediye başkanlığı adaylığı için Ak Parti’de son müracatı eski ilçe başkanı eyüp Mehmet Emre yaptı. Parti binasında ilçe başkanı Mustafa Çiğdem’e evraklarını teslim eden Emre, ilçe başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları sıralayarak, “2002 yılında çıkmış olduğumuz bu siyasi hareketle memlekete çok büyük hizmetler yaptık.” dedi.
“Besni’ye hizmet sevdasıyla bu yola çıktık”
Burada partililere seslenen Emre, partinin kuruluşundan bu yana Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Besni’ye önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Emre, “Kıymetli dava arkadaşlarım hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Müracaatımı yapmış olduğum bu günde beni yalnız bırakmadığınız için, benimle beraber yol aldığınız için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyor, çok teşekkür ediyorum.
Besni’ye hizmet sevdasıyla çıkmış olduğumuz bu yoldan Allah bizlere, bu memlekete, güzel insanlarımıza hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. 2002 yılında çıkmış olduğumuz bu siyasi hareketle memlekete çok büyük hizmetler yaptık. Sayın milletvekilimiz Mehmet Erdoğan o dönem ilçe başkanıydı, yolu olmayan köy, suyu olmayan köy bırakmadık, hepsine hizmeti götürdük. 2007 yılında sizlerin teveccühü ile partimizin ilçe başkanı oldum. Milletvekilimiz Mehmet beyle beraber bir uyum içerisinde çalışarak memlekete güzel hizmetler getirmeye çalıştık. Besni’ye devasa bir Devlet Hastanesi yaptık, Anadolu İmam Hatip lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, SGK, Toplum Merkezi gibi ilçemizde siz güzel vatandaşlarımızın faydasına olan birçok hizmeti Allah bu kadrolara nasip etti.” 

“Aday olmadığım takdirde bu partinin emrinde olacağım”
Aday olmadığı takdirde kendisi adaymış gibi partisinin emrinde olacağını söyleyen Mehmet Emre, “İlçem hizmetin en güzeline, insanım hizmetin en güzeline layıktır. Bu yola bu amaçla sizlerden aldığımız destek ve güçle çıktık. Sevgili gençler Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, sizlerin gayreti ve desteği ile inşallah Besni Belediyesi Ak parti belediyesi olacak. Amacımız memlekete hizmet etmek, hiçbir zaman ayrım içerisinde olmadık, bu partinin adayı kim olursa olsun, hangi abim hangi kardeşim olursa olsun şunu bütün açık yürekliliğimle söylüyorum ki bu kardeşiniz aday olmadığı takdirde kendi adaymış gibi bu partisinin emrinde olacak. Bu mesele şahıs meselesi değildir, bu mesele bir davadır memleket meselesidir. Bu gayeyle bu hizmet yarışına çıktık, sizler beni bugün yalnız bırakmadınız sizin bu teveccühünüzden, bu ilgi ve alakanızdan dolayı sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Allah beni sizlere mahcup etmesin, yanlış yapacaksam hata yapacaksam, sizlerin boynunu bükeceksem Allah bana nasip etmesin bunu tüm kalbimle bütün içtenliğimle söylüyorum.” 
“Allah kime nasip ederse o bizim adayımız olacak”
Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Çiğdem’de Emre’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çiğdem “Daha önceden ilçe başkanlığı görevini yürüten sayın Eyüp Mehmet Emre arkadaşımız yine Besni’ye hizmet etmek amacıyla Partimizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yapmak üzereler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Daha önceki ilçe başkanlığı döneminde de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah hem memleketimize hem de kendisine hayırlı olur. Allah kime nasip ederse tabiî ki o bizim adayımız olacak. 
Bu tatlı bir yarış, şu an itibariyle 8 aday adayımız var ve bu aday adaylarımızdan bir tanesi bu inşallah önümüzdeki süreçte belirlenecek ve onunla yola devam edilecek. Ancak diğer kalan 7 aday adayımızla hep beraber kol kola, omuz omuza Besni Belediyesini tekrar Ak Parti Belediyesi olarak hizmetinize sunacağız.”