Mehmet Erdoğan Besni Eğitim Bir-Sen’i ziyaret etti

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Besni Eğitim Bir-Sen başkanı Mahmut Akçaay “ yıllardır eğitim bizler için bir sıkıntıydı ve çok şükür bu sıkıntı çözüldü. 4+4+4 e geçilmesi ve dini eğitimin okullara girmesi halkın beğenisini topladı. Besni eğitiminde de önemli gelişmeler oldu. Anadolu Öğretmen Lisesinin açılması ve okulların tadilatlarının yapılması sebebiyle katkı sunan Mehmet Erdoğan’a teşekkür […]

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Besni Eğitim Bir-Sen başkanı Mahmut Akçaay “ yıllardır eğitim bizler için bir sıkıntıydı ve çok şükür bu sıkıntı çözüldü. 4+4+4 e geçilmesi ve dini eğitimin okullara girmesi halkın beğenisini topladı. Besni eğitiminde de önemli gelişmeler oldu. Anadolu Öğretmen Lisesinin açılması ve okulların tadilatlarının yapılması sebebiyle katkı sunan Mehmet Erdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan’a Besni’ye olan hizmetlerinden dolayı Mahmut Akçaay Besni Eğitim Bir-Sen adına plaket verdi.
Plaket için teşekkür eden Erdoğan şu ifadelere yer verdi. “Ak Parti Döneminde yapılan hizmetler cumhuriyet döneminden Ak parti dönemine kadar süre de olan süreye eş değerdir. Besni’de ki Eğitim camiasına ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin öğrencileri gelecek vaat ediyorlar. Değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda Besni için eğitim adına daha iyi ilerlemeler kaydedeceğiz.”
 

Exit mobile version