Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metiner, Vatandaşla Birlikte İftar Etti

  TBMM’nin tatile girmesi

 
TBMM’nin tatile girmesi nedeniyle bir süredir Kahta ve Adıyaman’da incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Kahta’da mağdur bir aileyi gündeme getirerek “Sefaleti gören yok mu?” başlığıyla verilen haberler üzerine Metiner, Özen ailesini ziyaret etti, birlikte iftar yaptılar.
AK Yaşam Derneğince düzenlenen “Fakir sofrasında oruç açma” etkinlikleri kapsamında her gün bir evi ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları yakından takip eden Metiner, aile bireyleriyle sohbet ederek dert ve sıkıntılarını dinledi.
Ramazan ayı süresince farklı ailelerle buluşarak iftar sofralarına konuk olmak istediklerini ifade eden Milletvekili Mehmet Metiner, “Bu tür ziyaretlerde amacımız, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmektir. Onlarla birlikte iftar sofrasını paylaşmaya, ayrıca bizlere iletmek istedikleri talepleri varsa dinlemeye ve imkânlar ölçüsünde, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca yoksul, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi planlıyoruz” dedi.
Ziyaret edilen aile daha önce “sefaleti gören yok mu” başlığıyla haber sitelerine konu olmuştu. Ailenin sıkıntılarının basına yansımasından sonra AK Yaşam Derneği Başkanı Hamza Temur, dernek yönetimiyle birlikte aileyi ziyaret etmiş gıda, giysi ve ev eşyası yardımında bulunmuştu.