Milletvekili Şan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, Kahta ilçesine bağlı Narince bölgesindeki 20 köyün muhtarıyla bir araya gelerek yerel sorun ve talepleri dinledi.

Toplantıda, yeni yapılan Nissibi Köprüsü yolu güzergahındaki bazı köylerin ulaşımını kolaylaştırmak için yeni kavşak ve tali yolların inşa edileceği müjdesini veren Milletvekili Şan, sağlık, ulaşım, altyapı ve sosyal hizmetler gibi birçok alanda çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ayrıca, bazı köylere çocuk oyun parkları ve taziye evleri yapılacağını ifade etti.

Şan, “Narince bölgesindeki 20 köyün muhtarlarıyla sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu. Bazı konularda resmi kurumlarla anında görüşme imkanımız oldu. Çocuk oyun parkları yapacağız ve taziye evi eksik olan köylerde yeni taziye evleri inşa edeceğiz. Fırsat buldukça köy köy dolaşıp muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Devlet olarak köylerdeki sorunların çözülmesi için tüm gayretlerimizi sarf ediyoruz,” dedi.

Köy muhtarları adına konuşan Narince Köyü Muhtarı Murat Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili İshak Şan’a yakın ilgisi ve duyarlılığı için teşekkür etti.

Milletvekili Şan’a köy ziyaretlerinde Adıyaman İl Genel Meclisi Üyesi Turan Yıldırım, Mustafa Kavak, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başlı, Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, AK Parti Kahta Gençlik Kolları Başkanı Furkan İnsan ve il özel idare yetkilileri eşlik etti.

Exit mobile version