MOBESE çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

  Geçtiğimiz günlerde Besni’ye kurulacak olan MOBESE sisteminin temeli, Kaymakam Gürkan Demirkale, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürü 4. Emniyet Müdürü Mustafa Karabulut, İlçe Jandarma komutanı Mevlüt Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyesi Seyda Ciner, Besni Emniyetini Güçlendirme Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, dernek üyeleri ve […]

 
Geçtiğimiz günlerde Besni’ye kurulacak olan MOBESE sisteminin temeli, Kaymakam Gürkan Demirkale, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürü 4. Emniyet Müdürü Mustafa Karabulut, İlçe Jandarma komutanı Mevlüt Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyesi Seyda Ciner, Besni Emniyetini Güçlendirme Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, dernek üyeleri ve belediye personelinin katılımıyla atılmıştı.
Suç işlenmesine karşı önleyici ve dijital kameralarla izlenecek olan MOBESE sisteminin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bilindiği üzere yeraltına fiberoptik kabloların döşenecek olması nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 250 bin lira ödenek Besni’ye gönderilmişti. Bu ödeneğin yetmemesi üzerine MOBESE çalışmalarını Besni Belediyesi üstlenmişti. 
Tüm hızıyla devam eden çalışmaların kazı işlemlerinin 7500 metrelik bölümünü Besni Belediyesi, altyapıda kullanılacak olan boru maliyetinin ise Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği tarafından karşılanacak olması Besni insanının bu konuda duyarlılığını gösterdi.
Kurulacak olan MOBESE sisteminin yapımında büyük yol katedilip ve kısa bir zaman dilimi içerisinde Besni’de faliyete geçmesi bekleniyor.
 

Exit mobile version