Müjde İplik’ten Ramazan yardımı

  Gaziantep’te iplik geri dönüşüm ve tekstil üzerine faaliyet gösteren Müjde İplik ramazan ayında fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine 100 adet gıda paketi teslim etti. Müjde İplik, Geri Dönüşüm.Tekstil San. ve Ltd. Şti. adına açıklama yapan Ahmet Murat Müjde, “Biz 1974 yılından beri sanayicilikle uğraşıyoruz. 20 […]

 
Gaziantep’te iplik geri dönüşüm ve tekstil üzerine faaliyet gösteren Müjde İplik ramazan ayında fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine 100 adet gıda paketi teslim etti.
Müjde İplik, Geri Dönüşüm.Tekstil San. ve Ltd. Şti. adına açıklama yapan Ahmet Murat Müjde, “Biz 1974 yılından beri sanayicilikle uğraşıyoruz. 20 yıl dokumacılık,20 yıl iplik imalatı yaptık.Burada işçilerimize her yıl ve ramazan ayı olmak şartı ile bildiğimiz tanıdığımız ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı sürdürdük.Gıda yardımlarımız  yıl 500 pakete ulaştı. Bu 500 gıda paketinin 100 adetini Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dağıtılmasına karar verdik. İnşallah bundan sonraki yıllarda yardımlarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum.
Bu vesileyle Besnili hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
 

Exit mobile version