Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘NÖBET SIRASI KİMDE?’

  Nöbet Sırası Kimde?’

 
Nöbet Sırası Kimde?’  oyunundan önce kokteyl verildi daha sonra Sanatçılar tarafından Adıyaman’ı tanıtan ve kültür sanat faaliyetlerini destekleyen sivil toplum örgütleri ve iş adamlarına ödülleri verildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan yapımcı Ali Avcı şunları söyledi: “Sevgili konuklar sözü fazla uzatmadan bu geceye emeğiyle, yüreğiyle, maddi, manevi katkı sağlayan iş adamlarımıza, STK Başkan ve yöneticilerine, yönetmen ve oyuncularımıza, basınımızın değerli temsilcilerine, özellikle unutmadan her derdimizle dertlenen Bahçelievler Belediye Başkanımız Sayın Osman Develioğlu’na, kendileride buradalar herkese ayrı ayrı teşekkür eder hoşgeldiniz diyorum” dedi.
Daha sonra sırasıyla Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Kahta Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Bilal Güzelaydın, Emin Doğan Asu TV’den, Yapımcı ve Sunucu Yusuf Özpolat, Adıyaman Çiğköfte’nin sahibi Ömer Aybak , Ressam Ayşe Işık  ve birçok STK Başkan Ve Yöneticileri, İş adamları, bürokrat, ödüle layık görülenler arasında yer alarak birer selamlama konuşması yaptılar ve yapımcı Ali Avcı’ya bu ince ve nazik davetleri için teşekkür ettiler. Ayrıca Besnili Ressam Ayşe Işık ödül verenler arasında yer aldı.
Darülacezede Müdürü Nevzat Bayhan’da,“’Nöbet sırası kimde?’ adlı  oyunla ilgili konuşmasında şunları söyledi: “Kıymetli huzurun hep birlikte  izledik Sanatçı dostlarımız gerçekten sadece ezberledikleri oyunla değil, yürekleriyle oynadılar ve yüreklerimizi kazandılar. Dolayısıyla burada çok güzel bir gece yaşattılar bize. Kiymetli dostlar yaşadığımız topraklar kolay kazanılmış topraklar değil, kolay kazanılmayan kolay kaybedilmez. Söz konusu vatansa, söz konusu insansa, söz konusu kardeşlikse, söz konusu birlikte yaşamaksa gerisi teferruattır. Ali Avcı kardeşime ve emeği geçenlere, buraya teşrif edenlere bedü-u şükran olduğumu ifade ediyor, hepinize hayırlı, huzurlu uzun ömürler diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Gecede ödül takdimi sırasında bazı Adıyaman Milletvekilleri, STK Başkanları gibi Ses Sanatçımız Latif Doğan’da geceye davetliydi ama katılamadıklarından ödüllerini kendi adlarına başka isimlere temsili olarak takdim edildi. Geceye Besnililerde eşleriyle birlikte geldiler ama katılım az olduğundan koltuklarda yer yer boşluklar göze çarptı. Bizde Besni Ekspres Gazetsi olarak hemşehrimiz Ali AVCI’ya yolun açık olsun diyoruz.