Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osman Aydın AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu

  Türkiye’nin AK Parti

 
Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile birlikte huzura kavuşmaya başladığını, siyasi alanda sağlanan istikrarla birlikte ekonominin daha güvenilir bir hale geldiğini kaydeden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Aydın, “Yeni Türkiye inşasında 7 Haziran Seçimleri önemli bir eşiktir. Türkiye bu eşiği geçerken ülkemize ve şehrimize hizmet etmek adına siyasete talip olmanın hem bir görev hemde bir mesuliyet olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle çok sevdiğim ülkeme ve hemşerilerime hizmet etmek için AK Parti’den milletin vekilliğine adayım” dedi. 
“Üreterek Büyüyen Bir Adıyaman” sloganı ile yola çıktığını aktaran Aydın, “ Çünkü Adıyaman durağan ve büyümeden payının alan bir il. AK Parti iktidarı döneminde ülkemiz genelinde yaşanan üretim patlaması ne yazık ki Adıyaman’a yansımadı. Üretimi artıracak mekanizmaları harekete geçirmek gerekiyor. Bu da doğru bir iletişim, doğru bir yönetimle mümkün. Adıyaman’ın, halkın vekili olduğunu unutmayarak onlarla sürekli iletişim içerisinde olan, halkın dertleriyle dertlenen ve gerçekten iş yapmak için gelen vekillere ihtiyacı var. Bende bu göreve talibim” diye konuştu.
Osman Aydın Kimdir?
1971 tarihinde Besni’de doğan Aydın, sırasıyla besni İmam Hatip Ortaokulu, Besni Lisesi ve Azerbaycan Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler bölümü’nü bitirdi. 2004-2009 yılları arasında AK Parti Besni Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulundu.
MÜSİAD ve Adıyamanlılar Vakfı üyeliğinin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak vazifelerde bulundu. 2008-2015 yıları arasında Besni Genç İş Adamları Derneği Başkanlığı yaptı.
Ocakay Tekstil Limited Şirketinin ortağı olan Aydın, sanayicilik ve çifçilik yapmaktadır. Aydın evli ve 3 çocuk babasıdır.