Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun”

  Öztürk yayınladığı mesajda

 
Öztürk yayınladığı mesajda şunları söyledi : “Basın emekçilerine, ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961 tarihinde kabul edilmesiyle 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.
Bu bağlamda, Besnimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde yerel basının katkısı büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, İlçemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, yerel yöneticiler olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.
Gazi Mustafa Kemal’de basının önemini ‘Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir’ sözleriyle dile getirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Besni başta olmak üzere Türkiye’de, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, yayın yapan, gazete, radyo, internet sitelerimiz başta olmak üzere medyamızın her türlü iş kolunda çalışan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim.”