Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk: “30 Mart Besni’de tek adam egemenliğinin sonu olacak”

“Allah nasip ederse Besni’de

“Allah nasip ederse Besni’de Hizmet Belediyeciliği ile yeniden tanışırsa; bizler, Hz Ömer’in Adaleti ile Belediye’yi yöneteceğiz. Vatandaşın parasını yetim malı gibi göreceğiz. Yemeyeceğiz. Yedirtmeyeceğiz. Çalmayacağız. Çaldırmayacağız. İşsizlikte bir numara olan Besni’ye can suyu vereceğiz.  İstihdam alanlarını kaynakları doğru şekilde kullanarak Besni’de Hizmet belediyeciliği nasıl yapılacağını herkeslere göstereceğiz. Besni’ye Saadet, huzur, barış getireceğiz.”
HAKLININ VE MAZLUMUN YANINDA OLACAĞIZ”
Mevcut iktidarın belediye başkan adayının “ Bize oy vermeseniz size hizmet gelmez” şeklinde ifadeler kullanarak vatandaşın düşüncesine ipotek koyduğunu öne süren İbrahim Öztürk “Yerel seçimde vatandaşın fikrine ipotek koyarak vatandaşı oyuna getirmeye çalışıyorlar. Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Halk 30 Mart’ta en güzel cevabı sandıkta vereceğine olan inancımız tamdır” dedi.
Besni’de adil bir şekilde hizmet edeceklerine dikkat çeken Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk, hizmette parti ayırımı yapmadıklarını ve yapmayacaklarını ifade etti. 
OYALI MAHALLESİNİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ
Besni’ye yeni bağlanan Oyalı ve diğer mahallelerde sorunların olduğunu ve bu sorunları seçimi kazandıkları  zaman çözeceğini dile getiren Öztürk: “Biz yapacağız, edeceğiz, falan demiyoruz, biz bu işin ustasıyız. Hizmet Belediyeciliği anlayışımız da şöyledir: Belediyeler şirket, Belediye Başkanları da patron, halk da müşteri değildir. Bizde ötekileştirmek, berikileştirmek olmaz. Bizim mesaimiz sabah namazından sonra başlar gecenin 12’sine kadar devam eder. Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen muhtarlar olacağı için bizim doğal başkan yardımcılarımız olacaktır. Muhtarlarla devamlı istişare yaparak mahallenin sorununu yerinde çözeceğiz.’’ dedi.
ERBAKAN HOCAYI RAHMETLE ANIYORUZ
Erbakan Haftası münasebetiyle düşüncelerinin ifade eden Öztürk; ‘’Ömrünün sonuna kadar ülkeye hizmet ettiğine şahit olduğumuz,  Milli Görüş Davasının lideri Merhum Erbakan Hocamızı rahmet ve özlemle anıyoruz. Bu gün hocamızın ‘bir çiçekle bahar olmaz ama.. her bahar bir çiçekle başlar’ sözünü haykırıyor. Bugün hizmet belediyeciliğini ilmek ilmek anlatmak için sürekli sahalarda olacağız. Bizler inanıyoruz ki Allah’ın yardımını hak edecek çalışmalarda bulunduğumuz zaman Allah’ın yardımı bizimle olacaktır.
SEÇİM ÇALIŞMALARINDA TATSIZLIĞA MEYDAN VERİLMEMELİDİR
Siyasi partilerin seçim sürecinde seviyeli bir çalışma ortaya koymalarını arzu ettiklerini belirten Öztürk, “Umuyoruz ve arzu ediyoruz ki seçimlere kadar olan süreçte siyasi partiler olarak seviyeli bir çalışma ortaya koyarız ve herhangi bir tatsızlığa meydan vermeyiz. Biz Saadet Partisi olarak seviyeli siyaset yapmayı kendimize ölçü edindik. Diğer partilerden de bunu beklemek hakkımızdır diyoruz. Milletimizi kamplaştıracak söylemlerden ve davranışlardan uzak durmak bir seçim dönemini huzurlu geçirmemizi sağlar. Besni halkının iradesinin seçimi kazandığı 31 Mart sabahında buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.