Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk; Bu seçimi Halk kazanmıştır

Bu haberin fotoğrafı yok

Tarihi farkla Besni Belediye Başkanı seçilen İbrahim Öztürk ve ekibi Salı günü Mazbatasını alarak göreve başladı. İlçe Seçim kurulundan Mazbatasını alan Öztürk, Adliye önünde toplanan taraftarlarına yaptığı konuşmada, “30 Mart’ta yaptığınız tercih 6401 oy ve % 43,2 oy oranı ile Besni’ Belediye Başkanlığı idaresini 5 yıllığına bize teslim ettiniz. Bundan sonra Halk ile yönetilen bir Belediye göreceksiniz İnşallah, Rabbim utandırmasın. Bugünden itibaren bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olmaya çalışacağım. Hiç kimseye ayırım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim.” dedi.
“Besni Halkı Sandıkla Ders Vermiştir”
Halka rağmen siyaset yapılmayacağını, makam ve mevkileri ancak halk verip alacağını söyleyen Öztürk, “Bu irade kimsenin iki dudağı arasında olmadığını ve yanlış hesabın sandıkta düzeltildiğine şahit olduk. Bizler makam ve koltuk sevdalısı değiliz. Bizim derdimiz halkın iradesini hâkim kılmaktır. Besni Halkının taleplerinin yok sayılmasına, Halk gereken dersi sandıkta vermiştir.” dedi.  Devamı Sayfa 2’de
“Bu Seçimi Halk Kazanmıştır”
Öztürk, “Halkın bize verdiği görevin bilinci içerisindeyiz. Halkımızın verdiği desteğe layık olmaya çalışacağız. Geçmiş dönemde Belediye Başkanlığım sırasında ve öncesinde belediyenin parasını yemeyeceğimi ve yedirmeyeceğimi söylemiştim. Şimdi bunu tekrarlıyorum. Haram yemeyeceğim ve yedirmeyeceğim. Bu ilçenin fakir fukarası bize oyunu verdi. Biz de onları inşallah mahcup etmeyeceğiz. Besni’de Halkın iradesine ipotek konulduğunu bilerek tepkisini sandıkta gösteren ve bize güvenerek oy veren halkımıza teşekkür ediyorum, bu seçimi halk kazanmıştır  “ diye konuştu.
“Parti Teşkilatıma Teşekkür Ediyorum” 
Daha gelişmiş bir Besni hedefi ile bir seçim çalışması yürüttüklerini ifade eden Öztürk ;‘’ Parti yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, Belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk.  Besni’de Halk kazanmıştır. bundan sonra İlçemizi en güzel şekilde birlikte yön vereceğiz. Biz de Besni halkının Saadeti için çalışacağız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bu önemli makama layık gören çok değerli hemşerilerime ve belediye başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer partilerin adaylarına teşekkür ediyorum.” 
“Birlik ve Beraberlik İçinde olacağız” 
“Bizim en büyük değerimiz, en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir diyen Öztürk konuşmasını; “30 Mart’ta yaptığınız tercih 6401 oy ve % 43,2 oy oranı ile Besni’nin idaresini 5 yıllığına bize teslim ettiniz. Bundan sonra Halk ile yönetilen bir Belediye göreceksiniz inşallah. Rabbim utandırmasın. Bugünden itibaren bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım. Hiç kimseye ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim.” diyerek tamamladı.