Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk: “Yeni Adliye binası için en iyi yer, kendi yeridir”

Bu haberin fotoğrafı yok

 
“Şehir dışına taşınırsa Vatandaş mağdur olur”
Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk yeni Adliye Binası yer tahsisi ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni Adliye Binası için konumu gereği en uygun yerin yine şimdiki binanın bulunduğu yer olduğunu söyledi.
Adliye’nin şehir merkezinin dışına taşınması durumunda vatandaşların mağdur olmasına sebep olacağını söyleyen Başkan Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şu an Besnimize yeni bir Adliye binasının yapılması kaçınılmaz bir gerçektir. Ancak şu anda kullanılmakta olan Adliye binası şehir merkezinde olduğundan dolayı vatandaşlarımız işlemlerini daha rahat ve kolay bir şekilde halletmektedir. Şehirdışında bir yere yapılacak olan Adliye binası vatandaşlarımızın mağdur olmasına sebep olacaktir. 
Öztük: Şehrin gelişimi belli bir yere kaymamalı
İlçemizde yapılması planlanan Adliye Hizmet binası için arsa talep edilmektedir. İlçemizin gerek dağlık ve engebeli yapıya sahip olması, gerekse birçok alanın yapı yasaklı alan olması nedenlerinden dolayı gelişim üç yönlü olarak gerçekleşmektedir. Bu gelişimin belli bir yere kaydırılmaması, şuan üzerinde Adliye Binası bulunan taşınmazın yerinin bu hususta değerlendirilmesi daha uygun olacaktır.”
Başkan Öztürk, ayrıca yeni hizmet binasının yapım esnasında Adliye hizmetlerinin aksamaması için şuan kullanılmayan eski Devlet Hastanesinin ek binasının da bu hususta değerlendirilebileceğini belirtti.