Rektör Gönüllü’den AGC’ye Ziyaret

  Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve beraberindekiler Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular. Rektör Gönüllü Adıyaman ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Adıyaman’ın en saygın kuruluşlardan bir tanesi olan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ve değerli Başkanı Zeki Dişkaya beyefendiyi makamında ziyaret ederek üniversitemizin gelişmesi noktasında […]

 
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve beraberindekiler Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular. Rektör Gönüllü Adıyaman ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Adıyaman’ın en saygın kuruluşlardan bir tanesi olan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ve değerli Başkanı Zeki Dişkaya beyefendiyi makamında ziyaret ederek üniversitemizin gelişmesi noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Böyle Adıyaman’ın en saygın kurumu olan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ne Adıyaman Üniversitesi olarak her türlü desteklerini vereceklerini altını çizen Rektör Gönüllü bundan sonra basınımızla belli aralıkla bir araya gelerek yanlışlıklarımızı ve doğrularımızı tartışarak Türkiye’de Adıyaman Üniversitesini bir örnek üniversite yapmaktır. ‘ dedi.
Ziyarette duyduğu memnuiyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise ‘Rektör hocamızın ve beraberindeki heyet bizleri ziyaret etmeleri onurlandırmıştır. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti hak güçlünün değil her zaman haklının yanında olmayı kendine hedef edinmiş ve belli bir kaliteli bir çizgide yoluna devam etmektedir. Adıyaman Üniversitenin değerli Rektörü M.Talha Gönüllü ve beraberindeki heyette tek, tek teşekkür ve şükranlarımı sunarım ‘ dedi.
 

Exit mobile version