Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Keleş’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Keleş, mesajında Ağustos ayının, milletimiz için “zaferler ayı” olarak tarihte büyük kahramanlıklara ve mücadelelere sahne olduğunu belirtti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.

Prof. Dr. Keleş, 30 Ağustos Zaferi’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanıldığını ve Türk tarihinin iftihar kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik konusundaki kararlılığının en güçlü ifadesi olmuştur. Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan bir ulusun yeniden doğuşunun simgesi haline gelmiştir,” dedi.

Mesajında, 30 Ağustos 1922’de milletimizin kendi iradesine aykırı olarak dayatılmaya çalışılan her türlü planı ve senaryoyu tarihin derinliklerine gömebileceğini dost düşmana bir kez daha gösterdiğini ifade eden Keleş, “Bu vesileyle, büyük zaferin büyük kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.