sayı: 26 temmuz 2013

DEĞERLİ OKURLAR   Hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden, bu okunabilir, emektar gazetemizde 20 seneyi aşkındır bir şeyler yazmaya, karalamaya çalıştım. Bütün amacım, ilçemizin, köylerimizin sorunlarını, insanlarımızın isteği doğrultusunda, olabildiğince ılımlı, kimseyi hedef almadan, incitmeden gazetemizde aktarmaya çalışmaktı. Yazdığım her satıra, kelimeye dikkat ettiğim halde bana verdikleri cevaba bakın. Demekki şimdiye kadar hep hata yapmışım, yalan, […]

DEĞERLİ OKURLAR
 
Hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden, bu okunabilir, emektar gazetemizde 20 seneyi aşkındır bir şeyler yazmaya, karalamaya çalıştım.
Bütün amacım, ilçemizin, köylerimizin sorunlarını, insanlarımızın isteği doğrultusunda, olabildiğince ılımlı, kimseyi hedef almadan, incitmeden gazetemizde aktarmaya çalışmaktı.
Yazdığım her satıra, kelimeye dikkat ettiğim halde bana verdikleri cevaba bakın. Demekki şimdiye kadar hep hata yapmışım, yalan, yanlış yazmışım. Böyle olmamalıydı. Bu suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum.
Okuyucularım, bahis konusu olan o yazıyı tekrar okurlarsa, bu suçlamalara gerek olmadığını anlayacaklardır.
Bu zamana kadar ki yazılarımda da sürç’ü lisan ettiysem affola. Cevap olarakta ancak bu kadarını yazıyorum, fazlasına gerek yoktur.
Tekrar özür diliyorum. Artık bundan sonrada yazmayacağım. Okuyucularım beni affetsin.
Saygılarımla.

Exit mobile version