Tabak; “Bu sefer Besni kazanacak”

  CHP’den Adıyaman’da 3 dönem milletvekilliği yapan merhum Kemal Tabak’ın oğlu olan Selçuk Tabak aile olarak CHP’nin kurucularından olduklarını belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi :  “CHP’nin kurucusuyuz, ailemiz zaten CHP’li, Besniliyiz, hem babam, hem ben, hem ailemin diğer fertleri burada yıllardır yaşadık. Kendi bölgemizden, Besni’den bir milletvekili adayının çıkmasını istiyoruz. Bunun içinde genel merkeze daha […]

 
CHP’den Adıyaman’da 3 dönem milletvekilliği yapan merhum Kemal Tabak’ın oğlu olan Selçuk Tabak aile olarak CHP’nin kurucularından olduklarını belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi :  “CHP’nin kurucusuyuz, ailemiz zaten CHP’li, Besniliyiz, hem babam, hem ben, hem ailemin diğer fertleri burada yıllardır yaşadık. Kendi bölgemizden, Besni’den bir milletvekili adayının çıkmasını istiyoruz. Bunun içinde genel merkeze daha önceki yapılan yanlışları göstererek en demokratik yöntem olan ön seçimin yapılması konusunda çok şiddetli baskılar uyguladık.
Ön seçim olması kaydıyla aday adayı olacağımızı beyan etmiştik. Ön seçim olacağı için şu an aday adayıyız. Üyelerimiz oy kullanırken bütün kriterleri, en iyi temsil yeteneği kimdeyse bunu göz önünde bulunduracağını kabul ederek üyelerimizin beğenisine kendimizi sunduk.
Mart ayı içerisinde yapılacak olan aday belirleme ile ilgili ön seçiminden birinci çıkacağımıza inanıyoruz. Daha önceki ön seçimlerde de defalarca aile olarak girdik, hepsinden de birinci olarak çıkmayı başardık. Bu seferde biz kazanacağız, bu seferde Besni kazanacak, Adıyaman kazanacak.”
Selçuk Tabak milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle Adıyaman Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesindeki görevinden istifa etti.
 

Exit mobile version