Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tevfik Tilek yine birinci oldu

Adıyaman Defterdarlığı tarafından açıklanan

Adıyaman Defterdarlığı tarafından açıklanan 2011 yılı vergi rekortmenleri listesinde Gazetemizin de köşe yazarlığı yapan Yeminli Mali Müşavir Tevfik Tilek, Besni 1.si, Adıyaman 5.si oldu.
2011 yılı gelir vergisi baz alınarak hesaplanan vergi şampiyonlarının lisetisini önceki gün Adıyaman Defterdarlığı tarafından açıklandı. 
Maliye Bakanlığı tarafından ilçelerdeki vergi listelerinin açıklaması bu sene kaldırılarak sadece il genelinde sıralama yapıldı.
Buna göre Adıyaman Merkezde 67 vergi mükellefi ilk 100’e girerken, Besni’den 2,  Kahta’dan 21, Gölbaşı’ndan 9, Sincik’ten ise 1 kişi girdi.
Bu sonuçlara göre Yeminli Mali Müşavir Tevfik Tilek, 384.000,00 TL. gelir vergisi matrahı tahakkuk eden 128.369,03 TL. vergi ile Besni 1.’si Adıyaman 5.’si oldu.
Besni Noteri Tülay Çete ise, 173.483,23 TL. gelir vergisi matrahı ve 54.049,13 Tl.’lik gelir vergisi ile Besni 2.’si, Adıyaman 15.’si oldu.
Adıyaman’ın ilk 100 listesinde Akaryakıt istasyonları ve Kömür satıcıları ve Yeminli Mali Müşavirler damgasını vurdu.
Nüfus ve gelişmişlik baz alındığında biz Besnililer mangalda kül bırakmayız ancak Maliye’nin verilerine göre, Besni ilk 100’e soktuğu mükellef sayısında Kahta ve Gölbaşı’nın çok gerisinde kaldı.
7. kez Besni vergi şampiyonu olan Tevfik Tilek başarısıyla Besnililerin göğsünü kabarttı.