Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 180. YILI BESNİ’DE KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü, Besni’de düzenlenen törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü, Besni’de düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törene; Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Reşit Alkan, Cumhuriyet Savcısı Hakkı Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yücel, Askerlik Şube Başkanı Çağlar Demirtaş, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yücel yaptı. Yücel konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, değerli Protokol üyeleri, sevgili misafirlerimiz ve görev arkadaşlarım, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 180. Yılı tören merasimine hoş geldiniz.

Teşkilatımız, toplumda huzur ve güveni tesis etme, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi hayati görevleri üstlenmiş, olayların önlenmesinde, suçların aydınlatılmasında bütün teknolojik imkânları kullanarak suç ve suçluyla mücadeleyi kendine amaç edinmiştir.

Emniyet teşkilatı olarak her karışı şanlı şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu topraklarda sorumluluğumuzun farkındayız.

Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli kurumlarından biri olmanın gurur ve bilinci içerisinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.

Sizlerin ve değerli halkımızın desteği ile İlimizde inşa edilen huzur ve güven ortamının sürdürmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetinin artması bizim için en büyük gurur kaynağıdır.

Bu vesile ile Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak;

Teşkilatımızı en iyi şekilde temsil etmek için gayret ve özveriyle çalışan tüm personelimiz ile eş ve çocuklarına teşekkür eder,

Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Vatan uğruna kanlarını ve canlarını feda etmiş Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, geride kalan emanetleri ile kahraman gazilerimize ve milletimize yıllarca hizmet ettikten sonra emekliye ayrılan personelimize sağlık sıhhat huzur ve mutluluklar dilerim.”

Tören, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.