Türkiye Besni’yi Konuşacak

  Besni Milli Eğitim ev sahibi Besni Anadolu Lisesi’nin gerekli hazırlıkları yaptığı panel ve ödül töreninin mimarı Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Besni Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe halkını ve eğitim camiasını da bu organizasyondan dolayı bilgilendirdi.   Besni’yi gezdiler Saat 12:00’de şehrin girişinde karşılanan misafirler ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve şehrin önemli […]

 
Besni Milli Eğitim ev sahibi
Besni Anadolu Lisesi’nin gerekli hazırlıkları yaptığı panel ve ödül töreninin mimarı Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Besni Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe halkını ve eğitim camiasını da bu organizasyondan dolayı bilgilendirdi.
 
Besni’yi gezdiler
Saat 12:00’de şehrin girişinde karşılanan misafirler ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve şehrin önemli bir iki yerini gezip, Tertip Komitesi Üyeleri ile yemek yediler. Saat 13:00’te başlayan panelde ise panelistler hem hatıralarını hem de sporseverlerin sorularını yanıtladılar. Panelde ulusal ödül olarak Fotomaç Gazetesi’nin “Yılın Spor Gazetesi Ödülü”nü aldı. Ödülü Fotomaç gazetesi adına spor yazarı Cevdet Ünüvar aldı.
 
Dev İsimler Geldi
Besni’deki Best/01 Futbolun Mutfağındakiler Paneli’ne birbirinden tanınmış 5 isim katıldı. İşte o isimler: Fotomaç Gazetesi Spor Yazarı Cevdet Ünüvar, TRT Spor Spikeri ve Spor Artı/Stadyum program yapımcısı Erdoğan Arıkan, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Eski GS’lı Futbolcu/Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar, Eski Süper Lig Hakemi/Süper Lig Gözlemcisi Kadir Tozlu, Futbol Plus Dergisi Yazarı Yılmaz Börükoçin.
Panelin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin Turaç; “Bizler bize emanet edilen çocuklarımızı ve gençlerimi Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkelerinde açıkça belirtildiği gibi ilgi, istek ve kabiliyetleri doğrultusunda geliştirmek ve ulaşabilecekleri maksimum düzeye yetiştirmek istiyoruz. Bu nedenle de öğrencilerimizin ilgi ve istekleri onların yetenekleri bakış açıları hayattan beklentileri bizim için önem arz ediyor. Bugünde bu doğrultuda okullarımızda görev yapan beden eğitimi öğretmenlerimiz önderliğinde orta öğretim öğrencileri çatısında gerçekleştirilen bir çalışmayla belirlenen değerli futbol adamlarının ödüllerini takdim etmek için toplanmış bulunuyoruz.
Gerek Türkiye’deki futbol severlerin gönlünde gerekse de buradaki salondaki öğrencilerimizin gönlünde eşiz bir yere sahip olan siz değerli misafirlerimize bizlerin davetini kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.
 

Exit mobile version