Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulubey ; 2015 Genel Seçimleri için bende varım

  Adıyaman’ın kadın milletvekili

 
Adıyaman’ın kadın milletvekili olması Adıyaman’ı değiştirebilir, daha da güzelleştirebilir diyen Ulubey gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz imtiyaz sahibi Orhan Önder ile görüşen Fatma Ulubey yaptığı açıklamada “CHP milletvekili aday adayıyım. Ben inanıyorum ki kadınlarımız; sosyal, siyasal ve kamu alanlarında bugünkü hak ettikleri konumda değil. Adıyaman’da hiçbir zaman hak ettikleri konumda olmamıştır. Adıyaman bugüne kadar meclise hiç kadın milletvekili göndermedi, bu sebeple Adıyaman’dan beklentim yüksek.  İnanıyorum ki Adıyaman’dan bir kadın milletvekili gidecek ve orada kadınlarımızın sorunlarına çözüm arayacak. Ben kelimesini sevmiyorum ama diyorum ki Fatma Ulubey’i desteklesinler. Fatma Ulubey vakıf bir insan, toplumun içinden gelen bir insan. 2015 Genel Seçimleri için bende varım diyorum, Fatma Ulubey’de var diyorum.
Vitrine konulan değil, Partinin tozunu yutan getirilmeli
İşçinin, memurun ve esnafın sorunlarını biliyorum. Ülkemizde tarımın bittiğini biliyorum. AKP iktidarı ile toplum tabanında nasıl bir korkunun oluştuğunu çok daha iyi biliyorum. Basının ve basın emekçilerinin ne kadar zor koşullarda çalıştığını biliyorum. Siyasette etiğin ve kültürün yerleşmesinde kadın siyasetçilerin önemini çok iyi biliyorum ve bu anlamda ciddi bir destek bekliyorum. Herkesin bildiği gibi Adıyaman ön seçime gidecek, yani Adıyaman halkının adamını seçecek. Bu anlamda Fatma Ulubey halkın aday adayı diyorum. Bende her yazımda ve her katıldığım programlarda, önseçimin gerektiğini ve parti tabanında büyük coşku olacağını söyledim. Bir diğer husus ise önseçim ile kimlerin ne kadar alana indiğinin ortaya çıkmasıdır. Takdir üyelerimiz, delegelerimiz ve seçmenlerimizindir. Tek istediğim emeği ortaya çıkarmalarıdır ve sonradan vitrine koyulanlar değil, partinin tozunu yutan kişilere öncelik verilmesidir.  Günümüze baktığımızda 4+4+4 eğitim sisteminde çocuk gelinler ve kadın cinayetlerinin arttığını görüyoruz. Kadın adaylara öncelik verildiği zaman gerek Adıyaman gerek Türkiye’de çoğu şeyin değişeceği kanaatindeyim. Adıyaman’ı değiştirecek isminde Fatma Ulubey olacağını söylüyorum. 
Adalet adalet adalet İstiyorum
Sosyal medyada paylaştığım bir yazıyı sizinle de paylaşmak isterim. Özgecan Aslan için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim ve yazımda da söylediğim gibi “adalet, adalet adalet” istiyorum. Bu ülkenin çocukları ve gençleri kendini güvende hissetmelidir. Biz çocuğumuzu bir yere bırakamayacakmıyız bir genç kızımız otobüse binemeyecek mi?  Yasalar ile korunmalı insan. Türkiye ve AKP iktidarı sınıfta kalmıştır. Bu cinayet ve tecavüz olayları AKP’nin ülkemizi ne hale getirdiğinin bir göstergesidir. “ dedi.