Uşak Besnililer Derneği Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor: Zekeriya Geçer Adaylığını Açıkladı

Uşak Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği, 30 Kasım 2025 Pazar günü olağanüstü genel kurula gidiyor. Mevcut başkan yardımcısı Zekeriya Geçer, başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Uşak Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği, 30 Kasım 2025 Pazar günü olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Dernek lokalinde yapılacak toplantı, saat 12.00‘de başlayacak.

Genel kurul öncesi açıklamada bulunan mevcut başkan yardımcısı Zekeriya Geçer, dernek başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Geçer, Besnili hemşerilerin birlik ve dayanışmasını daha ileriye taşımak için yola çıktıklarını ifade etti.

Genel kurulda oylanacak yönetim kurulu listesi ise şöyle:

Görev İsim
Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Geçer
Başkan Yardımcısı Hayati Yılmaz
Genel Sekreter Mehmet Can Pamukçu
Sayman Erol Türk
Asil Üye Mehmet Yel
Asil Üye Mehmet Öztürk
Asil Üye Mustafa Deveci

Olağanüstü genel kurulda üyeler, yeni yönetimi belirleyerek derneğin önümüzdeki dönemdeki yol haritasını şekillendirecek.

Exit mobile version