Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ DEMİRTAŞ BESNİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

  Adıyaman Valisi Mahmut

 
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Besni’ye gelerek, ilçenin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. 
Besni Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale. Belediye Başkanı Fahri Serter ve ilçenin yöneticileri tarafından karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, Besni Kaymakamlığını ziyaret etti. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Besni Belediyesini ziyaret ederek, Belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyet daha sonra Besni İlçesine bağlı Çat Mahallesi Üçgöz Yolu üzerinde toplam 137 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve 4 Kasım 2012 tarihinde hizmet vermeye başlayan 75 yataklı Besni Devlet Hastanesine geçerek incelemelerde bulundu. Hastane Başhekiminden Hastanenin poliklinik sayısı ve günlük yoğunluğu hakkında bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra poliklinikleri gezdi. Çocuk Polikliniğinde görev yapan Kenya’lı Çocuk Doktoru Abdi Jirma Dida adlı çocuk  doktoru ile sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, hastaları ziyaret ederek, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunup, acil şifalar diledi. 
Tedavi gören hastalar ve hasta yakınları ise Vali Mahmut Demirtaş’ın bu ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, kendilerine teşekkür etti. 
Besni ilçesinde 75 yataklı yeni Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle birlikte sağlık alanında bir rahatlamanın yaşanacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da büyük değişim ve dönüşümler yaşanmaktadır. Bu hastanemizin faaliyete başlamasıyla birlikte hastalarımız daha nezih bir ortamda sağlık hizmeti almış olacaktır.”dedi.