Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni İş Merkezi inşaatı son sürat devam ediyor

  Besni Belediyesi tarafından

 
Besni Belediyesi tarafından atıl haldeki Dokumacılar çarşısı yıkılarak yerine yapılan Yeni iş merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Geçen sene 14. Eğitim Bayramında temeli atılan Yeni iş merkezi, başta bölge esnafı olmak üzere Besni ekonomisine önemli katkı sunacak. Özellikle Eski sanayi sitesi yerine yapılan Uzay Çatı pazarının da faaliyete geçmesinin ardından Besni’ye büyük katkıları olacak.
Kendi özkaynakları ile  bu projeleri hayata geçiren Besni Belediyesi, yeni iş merkezinde Sinema salonları gibi oluşturduğu bölümler ile ilçede özellikle yabancı memurlar tarafından eksikliği çok fazla hissedilen ailece gidilebilecek bir sosyal alan oluşturacak.
Toplam 6 kattan oluşan iş merkezi, Dokumacılar sitesi bölgesinde kalan 2 kat kapalı otopark olarak faaliyet gösterecek. Cadde seviyesine denk gelen giriş katında 16 adet dükkan bulunuyor. 2. ve 3. katlar ise Ofis olarak hizmet verecek. Her biri 60m2 olan ofisler içerisinde, mutfak ve tuvaleti de olacak şekilde yapılıyor. Son katta ise, 2 adet sinema salonu ile 1 adet kafeterya bulunuyor.
İnşaatı aralıksız devam eden İş merkezinin Eğitim Bayramından önce kullanıma hazır hale getirileceği ve 15. Eğitim Bayramında da açılışının yapılacağı öğrenildi.