YENİ Partili Melih Meriç’e Bıçaklı Saldırı

YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Karataş Mahallesi’nde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısında yaralandı. Gaziantep Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan Meriç’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

YENİ Partili Melih Meriç’e Bıçaklı Saldırı

Saldırı Karataş Mahallesi’nde gerçekleşti

YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, akşam saatlerinde Karataş Mahallesi’nde bıçaklı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgilere göre Meriç, sokakta bulunduğu sırada kimliği henüz açıklanmayan bir kişinin saldırısına maruz kaldı. Bıçakla yaralanan milletvekili için çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

Gaziantep Şehir Hastanesine kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gaziantep Şehir Hastanesine kaldırılan Melih Meriç, tedavi altına alındı.

Meriç’in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

Vali Çeber’den ilk açıklama

Gaziantep Valisi Kemal Çeber de YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in kent merkezinde düzenlenen bıçaklı saldırıda yaralandığını açıkladı.

Meriç’in saldırının ardından hastaneye kaldırıldığını belirten Vali Çeber, şu ifadeleri kullandı:

“Konuyu titizlikle takip ediyoruz. Ümit ederim ki milletvekilimizi kısa zamanda aramızda görürüz.”

Saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı

Polis ekipleri olayın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemi alırken, saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayın nedeni ve saldırının nasıl gerçekleştiğine ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı. Başlatılan adli soruşturma sürüyor.

Ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Exit mobile version