Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenimahalle’de altyapı tamamlandı, asfalt çalışmaları başladı: Başkan Tutdere: “Görevimizin başında, halkımızın yanındayız”

Adıyaman Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Yenimahalle’de asfalt serimine başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adıyaman Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Yenimahalle’de asfalt serimine başladı. Fen

Bu kapsamda Yenimahalle’de içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesinin ardından asfalt çalışmalarına başlandı. Altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda önce freze yöntemiyle mevcut asfalt sökülerek zemin serime uygun hale getirildi. Ardından finişer makinesiyle sıcak asfalt serimine geçildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tutdere, kent genelinde kapsamlı bir asfalt seferberliği yürütüldüğünü ifade etti.

“ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINDA YOĞUN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Yenimahalle’de özellikle Fevzi Çakmak Okulu’nun bulunduğu caddede altyapı çalışmalarının daha önce tamamlandığını belirten Başkan Tutdere, şunları söyledi:

“Bu bölgede içme suyu, yağmur suyu ve diğer altyapı hatlarımızı tamamen yeniledik. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekiplerimiz hızlı bir şekilde asfalt serimine başladı. Şehrimizin farklı noktalarında hem yama ekiplerimiz hem de asfalt serim ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Meteorolojik koşulların elverdiği ölçüde çalışmalarımızı kesintisiz sürdürerek yol ağımızı kısa sürede standartlarına uygun ve konforlu hale getirmeyi hedefliyoruz.”

“7/24 TÜM EKİPLERİMİZLE SAHADAYIZ”

Hava koşulları elverdikçe, en kısa sürede tüm yolları konforlu hale getireceklerinin altını çizen Başkan Tutdere, “Adıyaman Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. Hava koşulları elverdiği sürece ortaya çıkan tüm olumsuzlukları hızlı bir şekilde gidermek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Halkımızın yanında, görevimizin başında, onların hizmetindeyiz.”

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Yenimahalle sakinleri ise altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt seriminin kısa sürede başlatılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tutdere ve sahada görev yapan belediye ekiplerine teşekkür etti.