İstanbul Besnililer Derneği Olağanüstü Kongreye gidecek

İstanbul´da faaliyetlerini sürdüren İstanbul Besnililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yeni bir hizmet binası almak için 1 Mart´ta olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanıyor.

GÜNDEM 18.02.2020 08:47:44 0
 İstanbul Besnililer Derneği Olağanüstü Kongreye gidecek

İstanbul´da bulunan ve yaklaşık 50 yıldır kullanılan dernek binasının satışının ardından İstanbul Besnililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni bir hizmet binası almak için olağanüstü genel kurul toplantısını 1 Mart´ta gerçekleştirecek.
1 Mart´ta Hürriyet Caddesi Altın sokakta bulunan Şirinevler İstanbul adresindeki geçici dernek binasında kongresini gerçekleştirecek olan İstanbul Besnililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çoğunluk sağlanamadığı takdirde 8 Mart´ta aynı yer ve saatte yeniden kongreye gidecek. Kongre aşağıdaki gündem maddeleriyle gerçekleşecek.
GÜNDEM:
1- Yoklama ve açılış
2- Başkanlık Divanı teşkili ve divan heyetine tutanakların imzalanması konusunda yetki verilmesi
3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
4- Derneğimiz lokal satışından elde edilen ve döviz mevduatı olarak vadeli hesapta bekletilen tutarın değeri konusunda genel kurulun bilgilendirilmesi.
5- Satın alınacak taşınmaz ile ilgili genel kurula bilgi verilmesi ve satın alma konusunda yönetim kurulunun yetkilendirilmesi
6- Gayrimenkul satın alma işlemine karar verilmesi halinde, ziraat bankasında vadeli döviz hesabında bulunan tutarın bu amaçla kullanımı için yönetim kuruluna yetki verilmesi
7- Dilek ve temenniler
8- Kapanış.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor